Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Etajera laptop fixata in perete, rabatabila, ca o mini masuta


Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o recomandare de unde se poate cumpara un dulapior sau etajera, nici nu stiu cum sa-i spun mai corect, pentru laptop, care se fixeaza pe perete si are o usita rabatabila care se transforma intr-o mini masuta? Nu am spatiu pentru un birou intreg.


Intrebare de la Darius, pe adresa redactiei: Etajera laptop fixata in perete, rabatabila, ca o mini masuta.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

rares in iulie 25th, 2017

Sal! Nu poti face o etajera din asta pentru laptop la comanda? Nu pare mare inginerie, desenezi o schita cu dimensiunile laptopului tau sau te duci direct cu o poza si sunt convins ca o sa iesi chiar mai ieftin.

Darius in iulie 25th, 2017

M-am gandit si eu la varianata asta dar tot as vrea sa-mi fac o idee despre pretul estimativ ca sa stiu cat sa negociez cand dau comanda de mobila.

Luci in iulie 25th, 2017

La Ikea sunt masute de bucatarie rabatabile. In jur de 100 ron.

dica in iulie 25th, 2017

Eu locuiesc intr-o garsoniera si din lipsa de spatiu mi-am luat asa ceva: emag.ro/etajera-multifunctionala-birou-woody-fashion-laptop-60-x-19-6-x-60-cm-alb-finisaj-nuc-745dcd3809/pd/DVBJJ3BBM/ Parerea mea e ca e o piesa de mobilier foarte practica si functioneaza exact ca un birou ultra compact. Sunt foarte multumita. Recomand!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii