Categorii
Intrebari de la cititori

Galeti pentru mop cu storcator tip centrifuga

Caut pareri si impresii despre galetile pentru mop dotate cu storcator tip centrifuga si daca se poate o adresa a magazinului in care se vinde acest produs. Din cauza unei probleme de sanatate nu am destula forta sa storc mopul in galetile de curatenie obisnuite. De cand am auzit ca exista galeti cu storcator de acest fel am tot cautat in magazine dar nu am gasit, asa ca m-am gandit sa va cer ajutorul. Multumesc!


Intrebare de la Silvia, pe adresa redactiei: Galeti pentru mop cu storcator tip centrifuga.

5 răspunsuri la “Galeti pentru mop cu storcator tip centrifuga”

Nu merita banii si nu recomand. Parerea mea e bazata strict pe experienta personala. Mi-am cumparat asa prin iarna si in doua luni de utilizare s-a crapat centrifuga, asa ca din momentul ala n-am mai avut ce face cu galeata. E adevarat ca la inceput am fost foarte incantata de felul in care imi storcea mopul centrifuga galetii, dar n-a durat mult si s-a stricat. Bani aruncati degeaba, parerea mea.

Foarte util. Mai practic decat orice alt tip de mop.
Sunt multe modele, trebuie ales unul cat mai robust — obligatoriu o proba in magazin.
Preturi intre 50 – 150 lei. Cel mai scump (de la TOP SHOP) e f. bun. Se pot gasi la promotii la 50 – 70 lei modele bune.
Am preferat unul fara pedala, luat la o promotie cu 50 lei, care merge f. bine de 1 an
si ceva.

Buna Silvia!

Mopuri de calitate poti comanda la acest Nr de Telef:0312294723 Spor la Treaba si Sanatate

Multumesc pentru atatea sfaturi si pareri! Domnule Traian, ce parere aveti despre acest mop cu galeata cu centrifuga: emag.ro/set-de-curatenie-vileda-easy-wring-clean-turbo-4023103147737/pd/D34GLBBBM/ Sunt dispusa sa cheltuiesc atatia bani pentru a ma asigura ca setul de curatenie cumparat este unul de calitate si rezistent. Si am incredere in produsele Vileda. Sau sunteti de parere ca tot setul de la TopShop este mai bun?

Domnule Fanica, numarul de telefon pe care mi l-ati furnizat este de la un magazin cu produse de curatenie? Multumesc mult pentru ajutor!

Doamna Silvia,
Produsele Vileda si TOP SHOP sunt de buna calitate si, evident, mai scumpe.
Cunoscand pe cineva care foloseste cu bune rezultate un mop TOP SHOP fara pedala, am gasit unul similar, dar mai ieftin (OTI), de care sunt f. multumit. Cautand, am
dat si peste unele produse mai slabe, de aceea am recomandat o examinare atenta si o proba in magazin. De regula, prefer magazinele care accepta returnarea produsului (KAUFLAND, LIDL, PRAKTIKER etc.).
Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *