Categorii
Intrebari de la cititori

Hota telescopica pentru o bucatarie foarte mica?

Ati vazut pana acum vreo hota telescopica? Se manevreaza usor, merita cumparata? Sunt in situatia de a-mi schimba mobila de bucatarie si nu prea stiu ce hota sa aleg si sa cumpar ca sa nu ocupe prea mult spatiu, ca am o bucatarie foarte mica si as prefera sa mai montez si un dulap deasupra hotei. Cineva mi-a spus astazi despre modelele telescopice dar nu am habar cum arata acestea. Ce parere aveti?


Intrebare de la Ileana, pe adresa redactiei: Hota telescopica pentru o bucatarie foarte mica?

3 răspunsuri la “Hota telescopica pentru o bucatarie foarte mica?”

Chiar daca aveti bucataria mica e bine sa va luati o hota cu doua motoare si cu capacitate mare de absorbtie. Ca e telescopica sau nu asta e deja alta poveste. Dar din cate stiu exista si modele telescopice bune. Gorenje ar fi o marca demna de luat in calcul.

Hotele telescopice sunt perfecte pentru bucatariile mici si chiar se monteaza oarecum integrate intr-un dulap care mascheaza si burlanul de evacuare a aerului cald. Eu le consider ideale si pentru bucatariile mai mari pentru ca sunt aproape invizibile, ceea ce cred eu ca e un mare plus.

Si eu am ales o hota telescopica pentru bcuataria mea in din faza de proiectare a mobilei si suntem mai mult decat multumiti de performantele ei. Vad ca si domnul Dorin a recomandat Gorenje, iar noi fix marca asta o avem: emag.ro/hota-incorporabila-telescopica-gorenje-putere-de-absorbtie-390-mc-h-2-motoare-60-cm-inox-df-6116e/pd/EQSN7BBBM/ Are doua motoare si putere mare de absorbie, chiar trage bine si sotia e super multumita de feluli care se comporta hota si de felul in care se ascunde in dulapul proiectat deasupra ei. Recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *