Categorii
Intrebari de la cititori

Lavoare de baie care se monteaza deasupra masinii de spalat

Buna ziua! Pentru ca am baia foarte mica imi este greu sa montez masina de spalat in ea, dar nu o vreau in bucatarie. Am auzit ca exista lavoare de baie speciale care se monteaza deasupra masinii de spalat. Si cred ca am citit si un articol despre asta chiar aici, la un moment dat, dar nu mai sunt sigura si nici nu stiu cum sa-l caut.


Va rog frumos sa ma indrumati de unde se pot cumpara lavoare de acest gen si daca ajuta intr-adevar in economisirea spatiului dintr-o baie micuta.

Intrebare de la Luminita, pe adresa redactiei: Lavoare de baie care se monteaza deasupra masinii de spalat.

4 răspunsuri la “Lavoare de baie care se monteaza deasupra masinii de spalat”

Buna, Luminita!

Da, iti amintesti corect, chiar am scris recent un articol pe aceasta tema. Consider ca informatiile cuprinse in acesta sunt extrem de utile pentru cei care au de amenajat o baie mica si care doresc sa fie cat mai economi in configurarea spatiului din interiorul acesteia. Iata-l: https://www.casadex.ro/2017/07/lavoare-de-baie-care-se-monteaza-deasupra-masinii-de-spalat/ Acolo gasesti o serie de informatii si imagini care sper sa-ti fie de folos in alegerea pe care urmeaza sa o faci.

In alta ordine de idei, am gasit in vanzare un lavoar special conceput pentru a fi montat deasupra masinii de spalat aici: emag.ro/lavoar-pentru-masina-de-spalat-claro-60×60-alb-cl-60/pd/D3XYM7BBM/ Remarc ca in aceasta perioada are pretul redus de la 1297 lei la 892 lei si ca are dimensiunea 60 x 60 cm.

Iti urez succes in luarea deciziei!

Multumesc frumos! Ma bucur ca am regasit cu ajutorul dvs articolul despre lavoarele care se monteaza deasupra masinilor de spalat haine si va multumesc pentru linkul spre produs pe care mi l-ati oferit.

M-ar interesa si pe mine o asemenea chiuveta ! 60 pe 60! mai aveti asa ceva? Va multumesc frumos .

Buna ziua.
As dori si eu o informatie. As putea gasi la dumneavoastra lavoar cu dimensiunea 50×60?
Masina de spalat are 50 adancime cu 60 latime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *