Categorii
Intrebari de la cititori

Modele casute gradina – recomandari si opinii

Salut tuturor! Ne-am cumparat un teren, l-am imprejmuit si speram sa ne construim o casa in viitorul apropiat. Pana atunci insa cautam sa cumparam o casuta sau ceva de genul in care sa ne tinem motocoasa si alte unelte de gradina.


Cele pe care le-am vazut la Dedeman si Bricostore sunt din lemn, nu au dusumea si se livreaza dezmembrate, asa ca au iesit din schema. Am auzit ca exista si variante din plastic rezistent care arata bine si se asambleaza usor. A avut cineva de-a face cu genul asta de casuta de gradina si daca da, cum se comporta, e adevarat ca arata bine si se asambleaza usor? Astept pareri, opinii si recomandari de modele daca se poate.

Intrebare de la Tiberiu, pe adresa redactiei: Modele casute gradina – recomandari si opinii.

Un răspuns la “Modele casute gradina – recomandari si opinii”

Si-a luat un vecin de-al meu si urmeaza sa-mi iau si eu cat de curand o casuta din asta de plastic: emag.ro/casuta-gradina-magazie-unelte-xl-trufi-k88-256×256-cm-cu-podea-inclusa-din-compozit-20987500/pd/DLXTR7BBM/ E cu podea inclusa in pret, destul de incapatoare, se monteaza chiar usor fata de alea din lemn, se spala cu furtunul cand se umplu de praf sau cu aparatul de spalat sub presiune. Vecinul e multumit si sunt convins ca si eu voi fi. Este o casuta usoara, perfecta pentru depozitarea sculelor si uneltelor de gradinarit, in niciun caz pentru locuit in ea :)))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *