Categorii
Intrebari de la cititori

Pat fier forjat sau din pal – sugestii, recomandari

Stie cineva daca paturile din fier forjat sau cele din metal vopsit, care imita fierul forjat sunt bune? As vrea sa-mi raspunda cineva care are un pat de genul acesta cum se comporta, daca scartaie asa cum fac dupa o vreme toate cele din pal. Astept sugestii si recomandari cu modele din fier cumparate de-a gata, nu facute la comanda.


Intrebare de la Serafina, pe adresa redactiei: Pat fier forjat sau din pal – sugestii, recomandari.

2 răspunsuri la “Pat fier forjat sau din pal – sugestii, recomandari”

Si eu am renuntat anul trecut la patul din pal pe care il aveam de cand am renovat apartamentul si l-am inlocuit cu unul metalic vopsit in negru, care imita fierul forjat. A fost o decizie inteleapta si apoi am mai cumparat unul si pentru camera fetei. Nu scartie, au stabilitate si mi se pare ca nu ocupa atata loc cat ocupa cele vechi. Parerea mea e ca a meritat sa dau banii pe ele. De aici le-am luat: emag.ro/search/paturi/filter/material-f7156,metal-v-1192765/pat/c modelul meu este Adela Economic, il recomand.

Eu mi-am facut la comand un pat din fier forjat adevarat acum vreo 15 ani si vreau sa va spun ca este atat de bun ca s-ar putea sa-l mai foloseasca si copiii si nepotii mei. Ce-i drept e un lucru facut cu simt de raspundere, am avut noroc sa gasesc un mester bun si serios. Merita banii fierul forjat, nu veti regreta alegerea, va garantez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *