Categorii
Intrebari de la cititori

Paturi pliante cu saltea, care sa nu ocupe loc

Buna ziua! Am nevoie de un pat pliant care sa nu ocupe mult loc atunci cand este strans pentru ca locuiesc intr-un apartament mic. Puteti sa-mi recomandati va rog un pat care sa contina si saltea, care sa fie compact si care sa nu fie nici foarte scump? Apreciez orice sugestie sau recomandare. Va multumesc!


Intrebare de la Daniela, pe adresa redactiei: Paturi pliante cu saltea, care sa nu ocupe loc.

3 răspunsuri la “Paturi pliante cu saltea, care sa nu ocupe loc”

Dar de ce nu va cumparati un fotoliu extensibil in locul patului pliant? Macar puteti folosi fotoliul, pe cand patul pliant ocupa loc atunci cand nu este folosit.

Aveti dreptate, m-am gandit si eu la acest lucru, dar am deja doua fotolii fixe si nu cred ca mai gasesc acum un fotoliu care sa para ca e din set cu canapeaua pe care o am, asa ca am ramas la varianta cu patul pliant.

Am eu un pat pliant ca acesta emag.ro/pat-pliant-cu-saltea-kring-flexy-soft-190-x-77-x-36-cm-furnir-stejar-rotund-6426228008835/pd/DWFNH3BBM/ care mi-a fost livrat cu tot cu saltea. Per total sunt multumita de calitatea lui, se pliaza usor, nu ocupa prea mult loc, dar asa cum a spus si dl George, ar fi fost mai bine daca as fi cumparat totusi un fotoliu extensibil. Parerea mea este sa va ganditi bine inainte de a lua decizia, preturile paturilor pliante sunt comparabile cu cele ale fotoliilor extensibile si nu cred ca trebuie neaparat ca fotoliul sa fie identic cu canapeaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *