Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Profil de lemn stratificat, pvc sau aluminiu? Raport calitate – pret


Care geamuri termopan sunt mai bune: profil de lemn stratificat, pvc sau aluminiu? Ma intereseaza raport calitate – pret. Eventual recomandari firme pentru Bucuresti. Multumesc.


Intrebare de la Dana, pe adresa redactiei: Profil de lemn stratificat, pvc sau aluminiu? Raport calitate – pret.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Eugen in iulie 31st, 2017

Buna Dana,
Daca vrei ceva de bun gust eu iti recomand ferestre si usi din lemn triplu stratificat. Eu am din lemn triplu stratificat – esenta meranti – un lemn asemanator stejarului, din anul 2004 si sint fff multumit. Firma care mi-a executat mie ferestrele si usile este din Calarasi – destul de aproape de Bucuresti si se numeste -IANICI – , poate fi gasita pe net. Pret? Daca vrei calitate si ceva placut ochiului pretul este ceva mai mare decit cele din PVC sau aluminiu.Deasemeni esenta lemnului din care doresti sa-ti faci ferestrele si usile conteaza. Un telefon la firma nu cred ca deranjaza si costa mai nimic. Parerea mea!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii