Categorii
Intrebari de la cititori

Recomandari modele filtre apa montate sub chiuveta

Am citit intr-un articol casadex.ro ca exista aparate de filtrare a apei care pot sa-ti transforme apa curenta in apa potabila, ca sa nu mai trebuiasca sa cumperi apa plata. Daca e adevarat va rog sa-mi recomandati un model de filtru de apa care poate fi montat sub chiuveta din bucatarie.


Intrebare de la Lidia, pe adresa redactiei: Recomandari modele filtre apa montate sub chiuveta.

4 răspunsuri la “Recomandari modele filtre apa montate sub chiuveta”

buna ziua
apa curenta este potabila chiar daca pentru unii e greu de crezut,e singura care „vede”periodic laboratorul de analize,dar daca vrei sa-i schimbi gustul e suficient un filtru cu carbune activ de 9″si nu o sa mai vezi care e diferenta dintre apa plata si apa de acasa filtrata,pt linistea ta cam toata apa plata pe care dai banii asa se produce

Exista multe modele de sisteme de purificare si filtrare a apei, unele sunt mai scumpe, altele mai ieftine: emag.ro/filtru-apa-montat-pe-chiuveta-awf-ct-1h/pd/D9CG67BBM/ e unul ieftin cu montare pe blat si emag.ro/sistem-purificare-apa-prin-osmoza-inversa-expert-water-50-cu-pompa-ewro-50-pb/pd/DBPHQ7BBM/ este un intreg sistem care se monteaza sub chiuveta. Nu stiu exact cat de bune si eficiente sunt, cred ca numai o analiza a apei inainte si dupa montarea filtrelor respective poate trage concluzia clara.

Numai bine!

Stiu ca in teorie apa de la robinet este potabila, dar eu nu am garantia asta. Avem un copil mic si ii cumparam mereu apa plata pentru ca nu vrem sa riscam si sa-i punem in pericol sanatatea. Ca daca si apa curenta este tratata cu aceeasi seriozitate si simt de raspundere ca multe alte chestii din tara asta, nu avem nicio certitudine ca apa respectiva chiar este potabila.

Va multumesc pentru recomandarile de filtre si sisteme de purificare a apei domnule Daniel. O sa citesc cu atentie descrierea fiecarui produs.

UN SUBIECT pe care putini il baga in seama si atat de IMPORTANT .
Va recomand filtrele de la firma DARAQUA . Le folosesc de peste 4 ani (GAMA NEW LINE ) si filtrele sunt super calitative facute in Germania cu certificare TUV.
Dupa ele am un ionizator PURE PRO (topfiltreapa. ro/ionizatoare-de-apa/filtre/ionizator-apa-alcalina-purepro-usa-ja-%E2%80%93-703-/JA%20703 ) dar luat direct din TAIWAN.
NU va recomand sisteme de osmoza inversa pt perioade lungi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *