Categorii
Intrebari de la cititori

Renovare dormitor si amenajare – parchet stejar

Buna ziua! Dorim sa renovam dormitorul. Momentan stim doar ca parchetul va fi culoarea stejarului. Va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de culoarea mobilei, a usii si a peretilor.


De asemenea ce perdea si draperie ar merge (culoare inchisa care sa blocheze lumina cand e cazul) si ce covor? Mentionez ca avem deja doua piese de mobilier mici pe care le vom pastra, de culoare alb (masa de machiaj si o comoda cu sertare). Multumesc mult!

Intrebare de la Aura, pe adresa redactiei: Renovare dormitor si amenajare – parchet stejar.

2 răspunsuri la “Renovare dormitor si amenajare – parchet stejar”

Buna, Aura!

Pentru a simplifica lucrurile, ti-as recomanda sa alegi usa de interior in ton cu parchetul, insa trebuie sa subliniez ca e important ca usa dormitorului sa fie identica cu cea a celorlalte camere ale locuintei, fie ca este vorba despre un apartament sau despre o casa. Prin urmare, sfatul meu este sa alegi o usa identica cu celelalte usi de interior sau sa le schimbati pe toate odata.

Peretii pot fi albi sau pot fi zugraviti in orice nuanta doresti. Imi este dificil sa-ti sugerez o culoare anume fara sa-ti cunosc gusturile in materie de culoare. Stejarul este usor de asortat si, in principiu, merge cu orice. Daca vrei, poti merge pe un gri deschis spre mediu si un perete de accent mai pronuntat: aubergine, de pilda. Astfel draperiile pot fi gri inchis sau aubergine (este culoarea vinetei), covorul la fel, iar mobila poate fi in totalitate alba, ca sa constrasteze cu peretii gri. Tavanul trebuie pastrat alb, desigur, indiferent de nuanta peretilor.

Sper ca am reusit sa-ti fiu macar putin de ajutor 🙂

Multumesc foarte mult pentru sfaturi! Imi sunt foarte mult de ajutor. Rămâne doar sa ma hotărăsc la tipul materialului pentru mobila. Cand va fi gata, va transmit cu drag fotografii! O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *