Categorii
Intrebari de la cititori

Sa cumpar aspirator cu sac sau fara, rog urgent sfat

Ajutor! Mi s-a stricat aspiratorul si trebuie sa-mi iau urgent altul, dar nu ma pot decide. Sa cumpar unul fara sac sau unul cu sac (din asta am avut pana acum si nu pot spune ca n-am fost multumita). Recomandati-mi ce sa caut, ce model sa cumpar, care e mai fiabil si aspira mai bine. Am si copil mic si doua pisici. Multumesc. E urgent!


Intrebare de la Yana, pe adresa redactiei: Sa cumpar aspirator cu sac sau fara, rog urgent sfat.

5 răspunsuri la “Sa cumpar aspirator cu sac sau fara, rog urgent sfat”

Cu sac. Nu mai stati pe ganduri, din moment ce experienta de pana acum v-a demonstrat ca este un aspirator eficient. Vreau sa spun ca eu mi-am luat fix acelasi model de aspirator cand s-a stricat al meu, fara sa pun la indoiala. Al meu s-a stricat pentru ca l-am folosit intens in timpul renovarii si a inghitit prea mult praf. Dar nu pot spune nici ca-mi pare rau ca am acum unul nou 😀

Iti recomand unul cu filtrare prin apa. E un pic mai scump, dar merită. De 12 ani doar de asta folosesc după ce i-am descoperit avantajele. Recent l-am schimbat pe cel vechi ( care inca funcționează). Nici un fir de praf sau păr de pisică nu va mai rămâne sau reveni după aspirare in casă. Vor rămâne in apa pe care o arunci la final.

Multumesc pentru sugestiile atat de rapide. Nu am luat in calcul un aspirator cu filtrare prin apa, dar vad ca pretul modelului recomandat de Mirela e unul rezonabil. Chiar il iau serios in considerare. Multumesc inca o data 🙂

Yana așa cum spuneam o să te convingi de avantaje. Exact unul ca cel recomandat de Mirela mi-am luat eu anul trecut in noiembrie. E mai silentios decât cel ce il aveam inainte de vreo 10 ani( produs prin Serbia) tot cu filtrare prin apă. Să citesti cu atenție instrucțiunile de folosire. Spor la curățenie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *