Categorii
Intrebari de la cititori

Soundbar vs sistem home cinema – pareri

Caut informatii, pareri si recomandari cumparare soundbar vs sistem home cinema. Spun din capul locului ca nu stiu exact care e diferenta dintre cele doua produse, dar umila mea parere este ca soundbar-ul este o versiune mai accesibila si mai putin performanta decat home cinema-ul. E adevarat? Am vazut de firma la aproximativ 300 lei (Blaupunkt, pentru cine isi mai aminteste de brandul asta).


Deci daca nu sunt innebunit neaparat sa ascult muzica in blana si vreau doar sa scot un sunet mai bun din televizorul pe care il am, pot sa ma limitez la un soundbar de 300-600 lei sau mai bine sa investesc intr-un home cinema?

Intrebare de la Sorin, pe adresa redactiei: Soundbar vs sistem home cinema – pareri.

Un răspuns la “Soundbar vs sistem home cinema – pareri”

Daca nu vrei sa-ti faci home cinema in casa, ia-ti soundbar. Il conectezi la televizor si parerea mea e ca ajunge sa-ti scoata un sunet ca lumea. Eu sunt multumit de el si imi place si cum arata pe perete, sub televizor. Eu mi-am luat un Samsung, sa fie la fel ca televizorul, dar cred ca si Blaupunkt e bun. pe vremuri se stie ce firma era. Al meu asta e: emag.ro/soundbar-samsung-hw-j355-2-1-120w-hw-j355-en/pd/DGG8GMBBM/ Si da-mi voie sa spun ca mi se pare ca merita mai mult decat costa. Are si bluetooth si poti sa-l conectezi la laptop, tableta sau telefon. Eu il conectez la laptop unde am peste o suta de gb cu muzica si se aude ca lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *