Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Umezeala pe peretele din pamant, casa in panta


Buna ziua! Recent am ridicat o casa din bca de 20×20. Terenul era in panta asa ca am sapat in pamant, am turna o placa (perete) beton pentru sustinere (sa nu vina pamanutul la vale), dupa am ridicat zidul casei.


Intre zidul de beton si cel de bca al constructiei am turnat multibat cu apa de sticla pentru o izolatie mai buna impotriva apei. Am ridicat zidurile, am turnat placa, am facut acoperisul dupa am tencuit peretii cu tinci. In tot acest timp peretii au fost permanent uscati. Nici urma de umezeala. Dupa aplicarea tencuielii, am observat ca pereti se uscau, insa in partea de jos (cca 40 cm) si o portiune de aproximatin 1m x 1m am observat ca nu se usuca. Am pus mana pe perete si am observat ca sunt borboane mici de apa. Permanent au fost deschise usile si geamurile. Imi puteti explica de ce apare acea umezeala si ce solutii am sa scap de ea. Umezeala e strict pe peretele care practic e in pamant. Ar fi o solutie sa sap pe langa zidul de protectie si sa indepartez pamantul? Multumesc anticipat!

Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Umezeala pe peretele din pamant, casa in panta.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii