Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Alegere culori si stil modern mobila bucatarie?


Salutare. Am mare nevoie de sprijinul vostru in alegerea culorii si stilului pentru mobila de bucatarie. Gresia este gri, imitatie de lemn combinata cu 6 placi decorative de gresie gri, imitatie lemn cu peisajul unor fantani arteziene din Roma. Faianta este din placi mari de 20*50, alba cu model de crin de culoare verde deschis. O mobila de bucatarie verde lime cu blatul de lucru gri deschis, in stil modern s-ar potrivi? Faianta am aplicat-o doar in spatiul mobilei, restul peretilor fiind albi.


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Alegere culori si stil modern mobila bucatarie?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in august 30th, 2017

Buna, Elena!

Eu n-as face chiar toata mobila verde lime, ci as merge pe o combinatie de culori: verde lime cu ivoire sau alb si blat ivoire sau alb, in ton cu faianta. Cred ca ar merge si un blat gri, dar daca ar fi sa aleg, as merge pe sugestia de mai sus.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii