Categorii
Intrebari de la cititori

Am nevoie de un dulap pantofar pentru hol mic si intunecos

Am nevoie de un dulap pantofar mai inaltut, cat mai deschis la culoare si daca se poate sa aiba fatada placata cu oglinda. Am un hol mic si intunecos si pur si simplu nu gasesc alta solutie pentru incaltamintea zilnica. Imi puteti recomanda ceva care sa nu fie nici exagerat de scump si in care sa incapa macar 12-15 perechi de pantofi?


Intrebare de la Smaranda, pe adresa redactiei: Am nevoie de un dulap pantofar pentru hol mic si intunecos.

3 răspunsuri la “Am nevoie de un dulap pantofar pentru hol mic si intunecos”

Buna ziua!

Eu am un astfel de pantofar pe care l-am cumparat de pe Emag. Acesta este: emag.ro/pantofar-5-usi-cu-oglinda-15-perechi-de-pantofi-1537-2600/pd/DC546MBBM/ Chiar daca din pacate sunt un pic dezamagita de calitatea materialelor din care este confectionat, tot nu-mi pare rau ca l-am luat pentru ca este foarte suplu si pot baga in el chiar mai mult de 15 perechi de incaltaminte daca le indes mai bine si nici nu arata rau deloc. Parerea mea este ca la cat a costat isi cam merita banii.

Si eu am acelasi pantofar, dar nu pot spune ca i-am gasit vreun cusur. Mi se pare foarte bun daca e sa analizam raportul calitate-pret si este exact ceea ce imi trebuia pentru holul meu mic. Eu am ales varianta wenge ce-i drept, pentru ca am mai multa mobila in culoarea asta. Oglinda de pe partea frontala a dulapului este foarte utila, dar recunosc ca mi-ar fi placut sa fie putin mai inalta. Pantofarul are aproape 165 inaltime, cat am si eu. N-o sa va para rau daca o sa-l cumparati.

Multumesc pentru sugestie, chiar mi s-ar potrivi acest pantofar pe hol. Eu o sa-l aleg in varianta deschisa la culoare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *