Categorii
Intrebari de la cititori

Cat ma costa un acoperis, capriorit, scandura, tigla, 150 mp?

Cat ma costa un acoperis in doua ape cu lungimea de 20 m, latime 6 m, aproximativ 150 mp, capriori, scandura, acoperire tigla metalica (demontat vechiul acoperis de tigla, aproximativ 50 mp).


Intrebare de la Nelu, pe adresa redactiei: Cat ma costa un acoperis, capriori, scandura, tigla, 150 mp?

26 de răspunsuri la “Cat ma costa un acoperis, capriorit, scandura, tigla, 150 mp?”

Buna seara,
Echipă Prahova ne ocupam cu partea de dulgherie si montaj tigla metalică.Mai multe informatii putem oferii la nr de tel 0720.874.667 sau pe facebook la adresa homesteelconstruct Prahova unde puteti vedea si lucrarile efectuate de noi.
O seară plăcută!

Pe mine in Prahova acoperis in 4 ape (160mp) m-a costat in total 200mil.
Tabla a fost 82mil fara burlane (am pus aruncatoare pana pun polistirenul). Tabla 0.5mm maro mata Metigla de la Coilprofil – are zinc 275g/mp.
Restul: capriori, scandura lata si mica pt tabla, lambriu, folie, cuie, holdsuruburi

Buna ziua. Pentru 200 m acoperisul fiind in faza terminat, adica decat şipci folia tabla si tot ce se pun la un acoperis , cat mar costa

Buna ziua! Doresc un pret informativ ptr.un acoperis de 180 m.p.in doua ape cu tigla metalica. ( Demontat acoperis vecchi + toate materialele + manopera, zona Timisoara). Va multumesc anticipat!

Buna.pt dl Vasile pretul este de 198 lei/mp acoperis nou (material, manopera, utilaj) pret demontat acoperis vechi 20_35 lei/mp depinde cu recuperare material sau nu. Cu stimă Nelu 0752170901

Buna ziua as dori sa-mi spuneti si mie cit ma costa tabla tiglata ptr un acoperis de 200 m2, acopersul este facut, inclusiv folia o am pusa cu respect Ion

Sarpanta fara invelitoare porneste de la 50 de lei . Depinde de gradul de dificultate .

Depinde ce fel de sticla metalică – colorate – grosime . pentru detalii fixe sunați la nr.0727090141

Pt o casa cu lungimea de 10 si lățimea 8 as vrea sa fac un acoperis in 4 ape. cat m-ar costa materialele cum ar fi tabla , capricii, holsuruburi

Bună. Dl Radu ca si pret informativ 198 lei/mp acoperis. Material, manopera transport. Cu stimă Nelu 0752170901

Buna seara, pentru un acoperis la o magazie / garaj din OSB cu dimensiunile 6.7 m x 3.7 m cat ma costa un acoperis in 2 ape?

Buna ziua cat ma costa un acoperis de tigla metalica… acoperisul de 150 mp? va multumesc.

Buna ziua. Citesc raspunsurile unor „profesionisti” si ma mir cu ce usurinta ofera un pret pe mp pe lucrare fara sa specifice grosimea tablei, a stratului de protectie, fara sa intrebe clientul ce forma si structura are acoperisul, de parca ar fi o paine pe care o cumperi de la alimentara. E ca si cum ati intreba cat ma costa o masina cu 100.000 km la bord si toti ofera preturi fara sa intrebe marca, dotarile, etc… „Profesionisti”

Da, ai dreptate Constantin, se dau prețuri aproximative care pot fi revăzute doar în sus, c-așa-i la noi. Pusesem și eu o întrebare acu’ ceva timp și sincer nu am fost convins de sinceritatea meseriașilor.
În august-septembrie o să încep o casă în regie proprie în Râmnicu Vâlcea și aș avea nevoie doar de un bun meseriaș pentru acoperiș februarie-martie 2021.
Deci profit să pun întrebarea aici. Cât m-ar costa manopera la un acoperiș/mansardă în două ape cu deschizătură pentru balcon pe apa-est, amprenta casei 7/10m,țiglă beton, două ferestre Velux de pus, le am. Mă interesează acoperiș finisat la exterior, la interior fac eu izolația și finisajul.

Buna ziua
Pentru un acoperis intr-o apa de 160 mp cu tabla care ar fii pretul?

Pentru doamna Coaja Stefania echipa profesionista, contactati ma la nr de telefon 0769739854 sa discutam toate cele

Bunā ziua. vreau SA refac un acoperis din tigla. 200 mp
Cat m-ar costa materialele si mana de lucru.

Buna Ziua, e posibil un pret pe M2 pentru un Acoperis intro APA la un bloc cu 9 etaje in jur 120-130 M2 complet de la A la Z cu tabla zincata. In Hunedoara multumesc…

Buna seara
Cat este pretul pentru montarea unui acoperis (am cheresteaua) casa are 10 m lungime si 8 Latime, este in patru ape, iar ulterior o sa achizitionez si tabla plus accessoriile. Va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *