Categorii
Intrebari de la cititori

Cat ma costa un acoperis, capriorit, scandura, tigla, 150 mp?

Cat ma costa un acoperis in doua ape cu lungimea de 20 m, latime 6 m, aproximativ 150 mp, capriori, scandura, acoperire tigla metalica (demontat vechiul acoperis de tigla, aproximativ 50 mp).


Intrebare de la Nelu, pe adresa redactiei: Cat ma costa un acoperis, capriori, scandura, tigla, 150 mp?

50 de răspunsuri la “Cat ma costa un acoperis, capriorit, scandura, tigla, 150 mp?”

Buna pret informativ190lei/mp material, manopera la gata acoperisul.Cu Nelu 0752170901

Buna seara,
Echipă Prahova ne ocupam cu partea de dulgherie si montaj tigla metalică.Mai multe informatii putem oferii la nr de tel 0720.874.667 sau pe facebook la adresa homesteelconstruct Prahova unde puteti vedea si lucrarile efectuate de noi.
O seară plăcută!

Pe mine in Prahova acoperis in 4 ape (160mp) m-a costat in total 200mil.
Tabla a fost 82mil fara burlane (am pus aruncatoare pana pun polistirenul). Tabla 0.5mm maro mata Metigla de la Coilprofil – are zinc 275g/mp.
Restul: capriori, scandura lata si mica pt tabla, lambriu, folie, cuie, holdsuruburi

Buna ziua. Pentru 200 m acoperisul fiind in faza terminat, adica decat şipci folia tabla si tot ce se pun la un acoperis , cat mar costa

Buna ziua! Doresc un pret informativ ptr.un acoperis de 180 m.p.in doua ape cu tigla metalica. ( Demontat acoperis vecchi + toate materialele + manopera, zona Timisoara). Va multumesc anticipat!

Buna.pt dl Vasile pretul este de 198 lei/mp acoperis nou (material, manopera, utilaj) pret demontat acoperis vechi 20_35 lei/mp depinde cu recuperare material sau nu. Cu stimă Nelu 0752170901

Buna ziua as dori sa-mi spuneti si mie cit ma costa tabla tiglata ptr un acoperis de 200 m2, acopersul este facut, inclusiv folia o am pusa cu respect Ion

Sarpanta fara invelitoare porneste de la 50 de lei . Depinde de gradul de dificultate .

Depinde ce fel de sticla metalică – colorate – grosime . pentru detalii fixe sunați la nr.0727090141

Pt o casa cu lungimea de 10 si lățimea 8 as vrea sa fac un acoperis in 4 ape. cat m-ar costa materialele cum ar fi tabla , capricii, holsuruburi

Bună. Dl Radu ca si pret informativ 198 lei/mp acoperis. Material, manopera transport. Cu stimă Nelu 0752170901

Buna seara, pentru un acoperis la o magazie / garaj din OSB cu dimensiunile 6.7 m x 3.7 m cat ma costa un acoperis in 2 ape?

Buna ziua cat ma costa un acoperis de tigla metalica… acoperisul de 150 mp? va multumesc.

Buna ziua. Citesc raspunsurile unor „profesionisti” si ma mir cu ce usurinta ofera un pret pe mp pe lucrare fara sa specifice grosimea tablei, a stratului de protectie, fara sa intrebe clientul ce forma si structura are acoperisul, de parca ar fi o paine pe care o cumperi de la alimentara. E ca si cum ati intreba cat ma costa o masina cu 100.000 km la bord si toti ofera preturi fara sa intrebe marca, dotarile, etc… „Profesionisti”

Da, ai dreptate Constantin, se dau prețuri aproximative care pot fi revăzute doar în sus, c-așa-i la noi. Pusesem și eu o întrebare acu’ ceva timp și sincer nu am fost convins de sinceritatea meseriașilor.
În august-septembrie o să încep o casă în regie proprie în Râmnicu Vâlcea și aș avea nevoie doar de un bun meseriaș pentru acoperiș februarie-martie 2021.
Deci profit să pun întrebarea aici. Cât m-ar costa manopera la un acoperiș/mansardă în două ape cu deschizătură pentru balcon pe apa-est, amprenta casei 7/10m,țiglă beton, două ferestre Velux de pus, le am. Mă interesează acoperiș finisat la exterior, la interior fac eu izolația și finisajul.

Buna ziua
Pentru un acoperis intr-o apa de 160 mp cu tabla care ar fii pretul?

Pentru doamna Coaja Stefania echipa profesionista, contactati ma la nr de telefon 0769739854 sa discutam toate cele

Bunā ziua. vreau SA refac un acoperis din tigla. 200 mp
Cat m-ar costa materialele si mana de lucru.

Bună. Dl Ion preț informativ de la 198lei/mp material, manopera. Cu stima Nelu 0752170901

Buna Ziua, e posibil un pret pe M2 pentru un Acoperis intro APA la un bloc cu 9 etaje in jur 120-130 M2 complet de la A la Z cu tabla zincata. In Hunedoara multumesc…

Buna seara
Cat este pretul pentru montarea unui acoperis (am cheresteaua) casa are 10 m lungime si 8 Latime, este in patru ape, iar ulterior o sa achizitionez si tabla plus accessoriile. Va multumesc

Buna ziua m-ar interesa schimbarea unui acoperis aproximativ 135 m2 cu schelet lemn nou si tabla ondulata ceva mai ieftin

Bună ziua. Mă interesează si pe mine un acoperis in 2 ape in juderul Sălaj. Casa are 11m/6m. Astept oferte.

Am de executat un acoperis in 8 ape, 148 m.p. Doresc oferta pentru materiale + manopera pe parte de dulgherie si separat pentru tabla faltuita, jgheaburi si burlane. Multumesc.

Bună seara.. cât m-ar costa un acoperiș, doar tabla si accesoriile la o casa de 13/8 m in 2 ape??

Cit costa mina de Lucru la un acoperis in 2 ape 120 mq? Cu capriori grinz rigla e tabla tiglata. Bacau multumeste

Bună. Preț informativ mana de lucru pt acoperiș de la75lei/mp. Cu stima Nelu 0752170901

Buna ziua! Cât ma costa un acoperiș in doua ape cu o dolie aproximativ 115 mp. Casa este împărțită in 2 fac acoperișul doar pe partea mea. Prețul vreau sa includă materialele plus țigla metalică.

Buna ziua!
exista firme care sa isi desfasoare activitatea pe teritoriul Belgiei? eventual sa asigure si transportul materialelor din Romania in Belgia?
Multumesc anticipat.

Bună seara !
Ma interesează un preț estimativ pentru ridicarea unei mansarde peste casa actuala . Prețul sa includă materiale căpriori scandura osb tabla și ce mai trebuie .suprafața casei este de 80mp cel mult.

Bună. Dl Valentin preț informativ de la 198 euro/mpc. După detalii se poate da preț corect. Cu stima Nelu 0752170901

Buna ziua! Cât ar costa un acoperiș de la 0 la un apartament de 80 mp din Medgidia, jud. Constanța și dacă îmi puteți recomanda pe cineva de încredere!

Salut,
Ma interesaza un pret pentru un acoperis in doua ape in jud Prahova, aproximativ 220 mp
Doar invelit cu dabla si folie anticondens

Salutare.. Pt Eugen. Materialul și montajul var costa 14.000 lei. Pentru mai multe detalii sunați la nr 0754.796.388
#Davroofing

Domnul nelu dar nu aveți o pagina de Facebook sa vedem și noi mai multe poze ?

Salut,
Ma interesaza un pret pentru un acoperis in doua ape in jud Bihor, aproximativ 140 mp Cat m-ar costa materialele si mana de lucru.

Buna ziua,
1.Doresc calcul / oferta pret ( cost materiale si cost manopera) pentru refacere acoperis 4 ape, vechi cu tigla ceramica in tigla metalica de 0.5/0.6 mm, aprox. 55mp.
2.Refacere anexa lipita de casa 3 ape din tigla ceramica in tigla metalica aprox. 48 mp si cu polata de 17 mp.
Aceste lucrari pot fi facute in orice ordine sau la un interval de timp intre ele. Locatie Tr. Severin.
Multumesc!
Cornel

Buna ziua .
As dori sa știu cât m ar costa un acoperiș de aproximativ 110 mp casa este (8 L x 7 l) cu tabla stil țiglă mai groasa 2 sau 4 ape ca sa pot face in timp 2 camere și scoatere acoperiș vechi .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *