Categorii
Intrebari de la cititori

Caut aparat de aer conditionat A++, 15000 BTU

Urgent! Caut aparat de aer conditionat 12-15000 BTU clasa A++ care sa raceasca eficient un living de 25 mp. Ma intereseaza in mod special modelele cu spliterul tip tablou caruia i se poate schimba fotografia in functie de decor si preferinte. Stiu sigur ca exista si la noi modele din astea dar nu mai stiu ce firma le face. Astept recomandari concrete.


Intrebare de la Zoltan, pe adresa redactiei: Caut aparat de aer conditionat A++, 15000 BTU.

4 răspunsuri la “Caut aparat de aer conditionat A++, 15000 BTU”

LG Artcool Gallery se cheama aerul conditionat pe care il cautati. Are compresor tip inverter si este foarte util si toamna sau primavara cand il folosim pentru incalzirea aerului. Tabloul poate fi schimbat exact cum va doriti.

Multumesc, cred ca asta e. Sper sa-l gasesc pe Emag sau in alt magazin online si sa-mi fie livrat acasa si poate chiar si montat. Nu mai pot cu caldurile astea.

Hai, frate, sa dai aproape 60 milioane numai pentru un tablou?? Dar ce are aerul conditionat normal? Acum gasesti in magazine aparate cu ce design vrei si toate arata bine si nu strica imaginea sau decorul casei. Toata lumea stie despre ce e vorba. Chiar mi se pare o fita exagerata treaba asta cu tabloul :))))))

Eu as sari peste faza cu tabloul si m-as orienta catre un produs care sa-mi asigure in primul rand confortul. Mi-am luat Viessmann Vitoclima 200 cu inverter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *