Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri si termene constructie noua Teleorman, la gata

Buna ziua! Va scriu pentru a solicita cateva informatii legate de consturi si termene pentru o constructie noua: 2 camere, bucatarie si baie. Cost solicitat pentru finalizare la gata, manopera, proiect si materiale incluse.


Finisaje standard, poate fi si cu finisaje pe care deja constructorul le are pe stoc. Am dori sa fie locuibila, macar partial, pana la sfarsitul anului. In prealabil trebuie demolate niste anexe din chirpici aflate pe teren. Comuna Beuca, Judetul Teleorman. Multumesc!

Intrebare de la Viorica, pe adresa redactiei: Costuri si termene constructie noua Teleorman, la gata.

2 răspunsuri la “Costuri si termene constructie noua Teleorman, la gata”

Completare cerere costuri si termene casa 2 camere Teleorman. Suprafata utila a casei va ajunge la maxim 30 mp utili, astfel: sufragerie cu bucatarie deschisa, aprox 15 mp u, camera de dormit, aprox 10 mp u, baie 4-5 mp, grup sanitar (doar vase de toaleta) 2,5 mp. Se va intra direct in camera de zi, deci, nu este necesar spatiul pentru hol. Multumesc!

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de constructii;renovari/restaurari de case si apartamente,termoizolatii/hidroizolatii,case la rosu/cheie etc.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la nr.tel 0769942980.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *