Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Costuri si termene constructie noua Teleorman, la gata


Buna ziua! Va scriu pentru a solicita cateva informatii legate de consturi si termene pentru o constructie noua: 2 camere, bucatarie si baie. Cost solicitat pentru finalizare la gata, manopera, proiect si materiale incluse.


Finisaje standard, poate fi si cu finisaje pe care deja constructorul le are pe stoc. Am dori sa fie locuibila, macar partial, pana la sfarsitul anului. In prealabil trebuie demolate niste anexe din chirpici aflate pe teren. Comuna Beuca, Judetul Teleorman. Multumesc!

Intrebare de la Viorica, pe adresa redactiei: Costuri si termene constructie noua Teleorman, la gata.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Teleorman:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Viorica Gomeaja in august 22nd, 2017

Completare cerere costuri si termene casa 2 camere Teleorman. Suprafata utila a casei va ajunge la maxim 30 mp utili, astfel: sufragerie cu bucatarie deschisa, aprox 15 mp u, camera de dormit, aprox 10 mp u, baie 4-5 mp, grup sanitar (doar vase de toaleta) 2,5 mp. Se va intra direct in camera de zi, deci, nu este necesar spatiul pentru hol. Multumesc!

Aurel in noiembrie 21st, 2017

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de constructii;renovari/restaurari de case si apartamente,termoizolatii/hidroizolatii,case la rosu/cheie etc.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la nr.tel 0769942980.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii