Categorii
Intrebari de la cititori

Covorase antiderapante pentru trepte scara?

Cine poate sa ma indrume unde as putea gasi covoare pentru scari. Nu vreau mocheta dintr-o bucata, am vazut intr-o pensiune mai demult niste covorase antiderapante in forma de semicerc care se pot pune pe fiecare treapta separat. Stie cineva de unde se pot procura, cat costa si daca au dimensiuni universale?


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Covorase antiderapante pentru trepte scara?

7 răspunsuri la “Covorase antiderapante pentru trepte scara?”

Am vazut la Dedeman parca, nu erau scumpe, dar nu stiu daca se fixeaza cumva pe scara sau nu. Pentru ca daca nu pot fi fixate pararea mea e ca aluneci si mai rau, te duci la vale cu tot cu covorase. Nu stiu ce pret avea, dar nu cred ca era scumpe.

S-ar putea sa gasiti in orice magazin de covoare ce cautati, o bucata n-ar trebui sa coste mai mult de 20 lei, dar nu stiu daca sunt si antiderapante. E un aspect important mai ales daca aveti copii mici sau persoane in varsta in familie. Multa grija la acest aspect.

Am cumparat si eu de la Lidl. Foarte frumoase, vreo 3 nuante de culoare, au forma de semicerc, 60 lei un set de 15 buc., se fixeaza pe treapta cu ajutorul unui adeziv deja aplicat pe covoras. Am incercat sa montez o bucata, se prinde destul de bine, dar daca incerci sa scoti covorasul, o parte din adeziv ramane pe treapta si se curata destul de greu. Eu am trepte din lemn si inca nu stiu daca sa le montez sau nu.

@ Billy: ati cumparat demult covorasele pentru trepte din Lidl? Stiu ca nu gasesti mereu aceeasi marfa si mi-e ca nu o sa le gasesc cand voi ajunge acolo. Si asa in localitatea unde stau nu este magazin si ar trebui sa ma deplasez pana la Sibiu. Dar pretul setului cumparat de dvs este foarte avantajos, nu cred ca gasesc undeva mai ieftin.

Acum vreo 2 luni am cumparat, erau in oferta saptamanala. Nu le-am mai vazut de atunci. De obicei produsele revin dupa aproximativ 6 luni la vanzare.

Buna ziua,

Covorase antiderapante pentru trepte, scari, platforme, rampe le gasiti acici:
ro/gama-de-produse/covoare-antiderapante-pentru-trepte-euromatt-euromatt-trade-invest-object_id=3352

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *