Categorii
Intrebari de la cititori

Credeti ca se potrivesc aceste culori in bucatarie?

Buna. Vreau sa imi utilez bucataria si as vrea sa merg pe culoarea bordo partea de jos, iar partea de sus un ivory sau bej. Am culoarea la faianta bej si gresia in gen rustic.


Mai am o problema, hota, care are culoarea doar alba sau as putea ceva din inox sa se potriveasca cu plita si cuptorul, pentru ca altfel ar trebui sa renunt la partea de sus bej si sa pun alb. Credeti ca se potrivesc aceste culori? Care este parerea dvs? Multumesc frumos!

Intrebare de la Georgiana, pe adresa redactiei: Credeti ca se potrivesc aceste culori in bucatarie?

3 răspunsuri la “Credeti ca se potrivesc aceste culori in bucatarie?”

Buna, Georgiana!

Daca ar fi sa aleg, as merge pe alb sau ivory in partea superioara a mobilei de bucatarie, in niciun caz pe bej. Iar ca sa nu-ti faci probleme cu hota, cred ca cel mai simplu e sa o asortezi cu celelalte electrocasnice de baza ale decorului: daca cestea sunt argintii, alege si hota la fel.

Buna,
Iti multumsc de sugestie!
Nu cred ca imi voi gasi plita din inox o parte electrica si o parte pe gaz.Este doar neagra din ce am vazut si discutat pe la magazine.
Pica si hota la care ma gandisem eu….
As vrea sa te mai intreb, partea de jos a mobilei este bordo se potriveste cu restul de culori?
Sunt un pic cam derutata si nu stiu cum sa procedez in continuare.
Daca ar fi sa fac alta agerere de culori catre ce ma redirectionezi?

Depinde ce-ti place mai mult. Personal, prefer bucatariile in culori deschise: alb, crem, ivoire, vanilie etc. Chiar daca gasesc ca si multe dintre cele dotate cu mobilier colorat sunt frumoase, nu mi le doresc pentru mine si pentru casa mea. Consider ca bucatariile in culori deschise sunt cele mai durabile, nu se demodeaza si nici nu devin obositoare. Insa nu toti gandesc si simt la fel, asa ca imi este greu sa-ti recomand o alta combinatie de culori fara sa-ti cunosc gusturile in materie de culori 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *