Categorii
Intrebari de la cititori

Cum sa fie peretii intr-o bucatarie in L open space, mobila shabby chic?

Buna ziua. Daca mobila de bucatarie este ivory iar cea din living alba, parchetul de culoare bej deschis, ce culoare ar trebui sa fie peretii si cum anume colorati, tinand cont de faptul ca bucataria este in forma de L, open space, iar mobilerul ales este clasic, in stilul shabby chic? Ce culoare sa aiba mobila din dormitor precum si peretii? Va multumesc.


Intrebare de la Florentina, pe adresa redactiei: Cum sa fie peretii intr-o bucatarie in L open space, mobila shabby chic?

Un răspuns la “Cum sa fie peretii intr-o bucatarie in L open space, mobila shabby chic?”

Buna, Florentina!

Stilul Shabby Chic presupune utilizarea albului sia nuantelor pastelate, ceea ce ai si facut pana acum. Recunosc ca nu sunt sigura ca am inteles corect intreaga ta intrebare si anume daca te referi la toti peretii locuintei tale sau doar la cei din dormitor. Eu as alege sa zugravesc toti peretii in aceeasi nuanta, sa zicem in nuanta petalelor de iasomie sau in nuanta untului, tavanele le-as pastra albe, ca sa creez un contrast intre cele doua suprafete. Daca insa nu-ti plac aceste sugestii si cauti o nuanta care sa te ajute sa obtii un contrast mai pronuntat intre pereti si mobilierul specific stilului Shabby Chic, cred ca poti alege un roz pudrat extrem de pal si discret cu tenta coraille sau un verde ou de rata sters si estompat.

Mobila din dormitor poate fi alba, ivoire sau poate fi din lemn masiv vopsit intr-o nuanta pala si placuta, cu portiuni cu aspect uzat. Si cred ca un baldachin montat artistic deasupra patului ar completa de minune decorul.

Permite-mi sa-ti recomand, la final, cateva articole din care sa te inspiri:

https://www.casadex.ro/2014/03/amenajari-romantice-shabby-chic-pentru-casa-balcon-sau-terasa/

https://www.casadex.ro/2012/11/stilul-shabby-chic-in-amenajarile-interioare/

Sper ca am reusit sa-ti fiu de ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *