Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Defrisare, nivelare si imprejmuire teren Bragadiru, Ilfov


Buna ziua. Detin in Bragadiru, Ilfov, un teren de 2000 mp care se afla practic in camp. Nu sunt in jur inca cladiri construite. Pe el au crescut buruieni si balarii care ajung in unele locuri si la 140 cm.


1. As dori o oferta pentru defrisarea si nivelarea in anumite portiuni ale acestui teren, deoarece pe o bucata din el cineva mi-a plantat floarea soarelui si a facut niste brazde. Floarea a fost culeasa, dar au ramas betele de la tulpina. Mentionez ca nu doresc doar tunderea vegetatiei asa cum mi-a sugerat cineva, ci doresc sa fie raschetata suprafata cativa cm in adancime cu o lama de buldo eventual.

2. As dori de asemenea ca terenul sa il imprejmuiesc cu stalpi si plasa cu ochiuri pentru un perimetru de 200 metri liniari. Astept o oferta in acest sens.

Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Defrisare, nivelare si imprejmuire teren Bragadiru, Ilfov.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

nelu pirosca in august 30th, 2017

Buna. Imprejmuire teren pret informativ78-95 lei/ml. Pt defrisare,nivelare pretul numai dupa vizionarea terenului. Cu stima Nelu 0752170901

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii