Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc o canapea galbena sau verde, nu foarte mare

Buna ziua! Termin de amenajat livingul si m-am poticnit la faza alegerii canapelei. Caut un model frumos, cu design retro si daca se poate sa fie galben sau un verde crud. Nu este neaparat sa fie extensibila, dar daca e, nu ma supar.


Si inca ceva important ar fi ca n-as vrea sa fie foarte mare. Livingul meu nu este foarte spatios. Imi puteti sugera un magazin sau un producator care sa aiba o canapea care sa intruneasca toate sau macar aproape toate cerintele de mai sus, va rog?

Intrebare de la Mirabela, pe adresa redactiei: Doresc o canapea galbena sau verde, nu foarte mare.

3 răspunsuri la “Doresc o canapea galbena sau verde, nu foarte mare”

Canapele retro am cautat si eu si n-am gasit pe nicaieri acum vreo 3 ani. Asa ca mi-am batut la cap bunica sa-mi dea canapeaua ei veche, am reconditionat-o si sunt multumita de cum arata acum.

Si mie imi plac amenajarile retro si am cautat ceva pana am gasit o canapea care sa se potrveasca la fix pe unul dintre holurile casei. Aceasta este: emag.ro/canapea-azzure-cmad-2-locuri-10018503/pd/DNXTR7BBM/ Are o nuanta placuta de verde, dar nu este extensibila. E miniona si tare cocheta. Absolut toti musafirii o remarca. Am asezat langa ea un lampadar frumos cu picioare din lemn si design modern-retro, asa. Tare frumos se mai vad impreuna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *