Categorii
Intrebari de la cititori

Exista masina spalat haine, A++, incarcare frontala, 7 kg, slim?

Buna seara! Cine imi poate recomanda o masina de spalat haine buna, clasa energetica A++, cu incarcare frontala, cel putin 1000 rotati/minut si neaparat slim. Nu stiu daca exista un model care sa intruneasca toate aceste calitati si sa aiba si capacitate de cel putin 6-7 kg. Sper ca ma puteti ajuta.


Intrebare de la Crin, pe adresa redactiei: Exista masina spalat haine, A++, incarcare frontala, 7 kg, slim?

3 răspunsuri la “Exista masina spalat haine, A++, incarcare frontala, 7 kg, slim?”

Exista masina LG direct drive, cu incarcare frontala ; are capacities de 5 kg; este slim.Am o astfel de masina si sunt foarte multumita de ea.
Olimpia

Am o masina de spalat cu incarcare frontala, A++, t kg incarcare de la HOTPOINT Ariston, cumparat de doi ani de pe net(emag). Sunt multumita de masina, din pacate se pare ca detergentii sunt tot mai slabi calitativ.

Buna ziua!
Exista multe masini de spalat care se potrivesc descrierii dvs. Pt. ca intr-o perioada cautam o masina de spalat cu exact aceleasi caracteristici pot sa va recomand urmatorul model:
emag.ro/masina-de-spalat-rufe-lg-direct-drive-spasteam-6-5-kg-1200-rpm-clasa-a-60-cm-alb-f2j6wy0w/pd/D9RS87BBM/
Este foarte silentioasa dar capacitatea de incarcare nu este extraordinar de mare, desi sunt prevazute 6.5 kg. Masini slim mai incapatoare gasiti in gama Arctic si Hotpoint, depinde de pretentii si daca e vizibila sau nu. Mie Hotpoint mi s-au parut ca au un miros urat in cuva, de aceea nu am cumparat. Arctic chiar si de 5 kg este mai mare decat Samsung de 6 kg. Exista si acest model de la Electrolux, depinde de ce spatiu dispuneti:
emag.ro/masina-de-spalat-rufe-electrolux-8-kg-1200-rpm-clasa-a-alb-ewf1284br/pd/DRKLQMBBM/
Va recomand sa evitati masinile slim Samsung, chiar daca exista si de 7-8 kg slim, cuva mare, dar sunt zgomotoase si foarte instabile la centrifugare. Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *