Categorii
Intrebari de la cititori

Fotolii recliner care se deschid cand te lasi pe spate

Buna ziua! De unde as putea cumpara doua fotolii recliner, din acelea care se deschid dar nu de tot, daca te lasi mai mult pe spate? Mi-as dori doua bucati si daca se poate sa nu coste mai mult de 10 milioane / bucata.


Intrebare de la Costin, pe adresa redactiei: Fotolii recliner care se deschid cand te lasi pe spate.

3 răspunsuri la “Fotolii recliner care se deschid cand te lasi pe spate”

Si eu am cautat fotolii recliner ieftine acum vreo doi ani si am gasit modelul Kring de la emag pe care si-au cumparat apoi si fratele meu, si cativa vecini si nasii nostri. Noi le-am gasit atunci la un pret sub 600 lei/bucata si ni s-a parut un adevarat chilipir, pentru ca toate celelalte variante pe care le aveam sareau de 1000 lei si erau parca prea voluminoase. Ne placea foarte mult si modelul Muren de la Ikea, dar costa dublu fata de cele de pe Emag, asa ca… Astea in schimb sunt perfecte pentru un living de apartament: emag.ro/fotoliu-kring-sylvie-cu-recliner-si-trei-trepte-de-confort-gri-83-x-95-x-101-cm-ac3-gg-01/pd/D999MMBBM/, adica sunt mai compacte decat modelele din piele pe care le-am mai vazut prin magazine. Noi am luat modelul gri, este mai deschis decat se vede in poza din link, dar e o culoare atat de frumoasa si fotoliul in sine este atat de bine inchegat, ca daca as fi nevoita sa mai aleg o data, tot pe acesta l-as alege. Si chiar daca nu sunt complet extensibile, vreau sa adaug ca in doi ani de cand le-am cumparat au tot fost folosite pe post de pat de prieteni de-ai nosti si chiar de noi, uneori, cand adormeam la tv. Se doarme cat se poate de bine pe ele, asa ca le recomand din tot sufletul.

Buna ziua,

Eu am optat pentru aceste : Pret: 6899 lei set 8012 ( MARO ) sau 8012 – 1 ( NEGRU)
Canapea 3L : L – 200 / A – 90 / H – 98
Canapea 2l : L- 150 / A – 90 / H – 98
Fotoliu : L – 95 / A – 90 / H – 98
dar sa stiti ca au si pret separat , puteti opta pentru 2 buc Fotoliu : L – 95 / A – 90 / H – 98 si le puteti primi cu tot cu montaj de la firma lunex.ro aici gasiti stocul https://www.lunex.ro/index.php?page=produseamp;catId=43amp;prodId=1144

Eu le ador aceste piese sunt moderne, usor de curatat, se desfac pentru relaxare la picioare, te poti relaxa ca se deschide si se lasa pe spate, te poti relaxa si poti primi orice musafiri pretentiosi !

O mentiune : nu sunt piese de dormit ca nu se desfac ca si canapelele extensibile!

Multumesc pentru sugestii, dar fotoliile astea din piele mi se par cam mari pentru spatiul pe care il am eu. De aceea si caut modele cu recliner mai compacte. Diferenta dintre modelul Lunex si Kring e de vreo 12 cm care pare mica la prima vedere, dar cumulat cu cel de-al doilea fotoliu deja inseamna un sfert de metru. Oricum o sa-i contactez sa aflu cat ar costa un fotoliu separat. Cum se comporta pielea? Nu va incingeti vara? Stiu ca e destul de neplacuta senzatia vara, cand e foarte cald si iarna cand e racoare si iti tine de frig. Eu n-am avut niciodata mobila din piele si nu stiu ce sa cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *