Categorii
Intrebari de la cititori

Interfon monitorizare bebe audio sau video?

Buna ziua! Urmeaza sa devin mamica pana la sfarsitul verii si ii pregatesc fetitei noastre camera. M-am incalcit la interfonul de monitorizare audio sau video pentru bebe. Am vazut ca sunt atat de multe modele, ca efectiv nu ma pot decide care este cel mai bun, mai performant, in sensul ca nu da rateuri.


Mi-ar placea sa cumpar un model care sa functioneze si independent de priza, adica pe baterii, pentru ca stam la curte si vrem sa o crestem pe micuta cat mai mult in aer liber, sa doarma la umbra copacilor, iar acolo nu avem prize. Pe langa asta, nu stiu daca merita sa cumpar un monitor video sau este suficient unul audio. M-as bucura sa primesc mai multe sfaturi si recomandari de la mamicile cu experienta in cresterea copiilor.

Intrebare de la Amelie, pe adresa redactiei: Interfon monitorizare bebe audio sau video?

Un răspuns la “Interfon monitorizare bebe audio sau video?”

Foarte bine te-ai gandit. Noi din pacate am omis acest aspect si ne este cam greu cu monitorul lui bebe cand plecam de acasa in vacante sau pur si simplu la tara, la parintii mei. Intr-adevar e important ca si unitatea micutului sa poata functiona pe baterii sau acumulatori. Felicitari pentru alegere si nastere usoara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *