Categorii
Intrebari de la cititori

Lavoar de baie cu masca inclusa de dimensiuni mici?

Caut un lavoar de baie cu masca inclusa de dimensiuni mici, pentru o baie de serviciu pe care am renovat-o. Pentru ca am amenajat si un dus in baia de serviciu, s-a redus foarte tare spatiul si nu am loc pentru un lavoar cu dimensiuni normale. Mi-as dori un set chiuveta + masca de maxim 25 cm latime. Stiti cumva de unde as putea cumpara unul? Va multumesc pentru orice recomandare sau sugestie utila.


Intrebare de la Andra, pe adresa redactiei: Lavoar de baie cu masca inclusa de dimensiuni mici?

3 răspunsuri la “Lavoar de baie cu masca inclusa de dimensiuni mici?”

Sarut mana! Parerea mea e ca puteti sa faceti masca la comanda si sa o dotati cu un lavoar pentru copii.

Eu am cumparat pentru baia mea de serviciu acest set de lavoar si masca: emag.ro/set-dulap-de-baie-alb-cersanit-smart-lavoar-como-40-s568-022-k32-001-box/pd/D3Z5K2BBM/ Are doar 21 cm latime, dar eu l-am montat asa cum arata si in pozele de prezentare, adica cu partea lata lipita de perete. Banuiesc ca merge montat si cu latura ingusta lipita de perete, daca spatiul nu va permite altceva. Masca e la fel de frumoasa pe toate partile si are avantajul ca are spatii de depozitare pentru hartie igienica.

Mergeti la Brico Depot si cautati lavoarul mic de la Imandra. Impreuna cu baza sunt in jur de 250-300 lei si au dimensiunea cca 40x23x60 cm). Eu pe acesta l-am luat pt baia mica si s-a potrivit perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *