Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ma puteti ajuta cu amenajarea bucatariei mele?


Buna, am si eu o intrebare. Ma puteti ajuta cu amenajarea bucatariei mele de 2.50 m (geamul la un perete si opus usa) * 2.24 m (deschis inspre living) cu aragaz, chiuveta, frigider, masina de spalat si cateva dulapuri? Cum sa le aranjez pe toate in 5.6 m2? Multumesc anticipat.


Intrebare de la Iulia, pe adresa redactiei: Ma puteti ajuta cu amenajarea bucatariei mele?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in august 25th, 2017

Buna, Iulia!

Avand in vedere ca bucataria ta este deschisa spre living, ma gandesc ca ti-ai putea usura sarcina prin zidirea usii de acces in bucatarie, asa incat sa poti prelungi zona de lucru si spatiile de depozitare pe o latura suplimentara (pe peretele pe care se afla usa in acest moment). Insa presupun ca nu ai luat in calcul aceasta varianta, caci altfel ai fi mentionat-o. Cu toate acestea consider ca trebuie sa te intreb daca sub fereastra bucatariei exista un calorifer si daca exista, crezi ca l-ai putea muta?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii