Categorii
Intrebari de la cititori

Sa aleg usi din lemn masiv de culoarea geamurilor?

Buna ziua! La etajul unei case de 120 mp cu inaltimea de 2.30 m, am geamuri termopan de culoare wenge. M-am gandit ca toti peretii sa-i zugravesc in alb, parchetul gri sau crem, plinta alba lata dar la usi m-am impotmolit.


As vrea sa le fac din lemn masiv si as opta pentru o culoare asemanatoare cu cea a geamurilor. La un moment dat am vrut sa pun un parchet mai inchis la culoare, dar nu cred ca e potrivit din cauza inaltimii camerelor. Ce parere aveti? Oare care ar fi combinatia perfecta? Va multumesc!

Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Sa aleg usi din lemn masiv de culoarea geamurilor?

Un răspuns la “Sa aleg usi din lemn masiv de culoarea geamurilor?”

Buna, Alin!

Cred ca este foarte bine ca ai renuntat la pardoselile inchise la culoare. Inteleg ca vrei neaparat usi asortate tamplariei. N-ar fi gresit, dar eu cred ca daca vrei sa montezi plinta alba lata, ar fi bine ca tocurile usilor sa fie si ele albe si doar usile sa fie in ton cu tamplaria exterioara. Avand in vedere ca le vei face din lemn, cred ca nu va fi o problema sa accesorizezi usile inchise la culoare cu tamplarie alba, asa cum iti recomand. Daca insa ti se pare prea complicata solutia propusa, alege usi in culoarea dorita si plinta in ton cu parchetul.

Peretii pot fi albi, dar poti fi si nuantati discret (crem, ivoire, gri deschis etc), cu conditia sa pastrezi tavanele albe. iar pentru a inalta vizual tavanele iti recomand sa montezi galerile perdelelor cat mai aproape de tavan sau sa renunti la ele in favoare unor sine.

De asemenea, iti recomand sa mai citesti si:

https://www.casadex.ro/2014/07/tavane-joase-trucuri-vizuale-pentru-a-le-face-sa-para-mai-inalte/

https://www.casadex.ro/2016/04/afla-cum-se-asorteaza-usile-de-interior-cu-parchetul-si-plinta/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *