Categorii
Intrebari de la cititori

Samsung sau LG? Ce masina de spalat e mai buna?

Buna ziua! Ce masina de spalat credeti ca e mai buna, Samsung sau LG? Amandoua au caracteristici asemanatoare si de aceea imi este greu sa aleg una. Ma intereseaza sa fie rezistenta, eu spal absolut zilnic, am 3 copii, sa fie economica, sa aiba program de spalare rapida si stoarcere eficienta. Si zgomotul redus ar fi un plus. Ce recomandari imi puteti face?


Intrebare de la Galina, pe adresa redactiei: Samsung sau LG? Ce masina de spalat e mai buna?

5 răspunsuri la “Samsung sau LG? Ce masina de spalat e mai buna?”

Cunosc pe cineva dintr-un mare magazin de electrocasnice si am aflat de la respectivul ca in ziua de azi cele mai fiabila masini de spalat sunt LG datorita motorului direct drive cu care sunt dotate. Eu mi-am cumparat la recomandarea lui acum 5 ani o masina din asta si merge la unsa si in prezent. Nu face zgomot si spala bine, stoarce bine, sotia este foarte multumita. Nu Samsung erau masinile alea despre care scria presa acum ceva vreme ca ar fi explodat?

Sarut mana! Pe aceasta o avem noi din primavara emag.ro/masina-de-spalat-rufe-lg-direct-drive-7-kg-1200-rpm-clasa-a-alb-60-cm-argintiu-f2j5qn4w/pd/DVRS87BBM/ si tot ce pot spune dupa 4 luni de utilizare este ca a fost o investitie desteapta. Auzisem ca masinile de spalat LG direct drive sunt bune, dar realitatea a intrecut orice asteptare. Are tot ce isi poate dori cineva, ba chiar poti sa-i instalezi programe noi prin WiFi. N-am facut asa pana acum pentru ca nu a fost nevoie. programul scurt de 30 minute poate fi extins pana la 40, daca modifici temperatura. E desteapta, silentioasa, economica si incapatoare. Nu veti regreta daca o veti cumpara.

Am facut comparatia si am analizat toate aspectele de care mentionezi Galina.
Diferentele care au fost majore sunt :

-Consum anual de apa 7400 l SAMSUNG vs 11000 si ceva la LG
-DPMDV SAMSUNG este putin peste LG pe toate produsele existente
– Tine cont de consumul de energie deasemenea si retine ca exista consum A +++ (TREI )

Ambele sunt fiabile , sunt branduri super ok si retine sa iei cuva din inox cu tambur magnetic pt ca au 10 ani GARANTIE .

EU am ales Samsung A+++ cu tambur magnetic (~ 1800 lei anul trecut )
Am avut Wirepool 6 Sense si comparativ cu aia asta parca i avion . 🙂

Spor in toate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *