Categorii
Intrebari de la cititori

Solutie perete despartitor intre hol si living

Pentru ca apartamentul pe care il avem, o constructie noua, nu are usi interioare, decat la baie si dormitor, avem nevoie de o solutie. Un perete despartitor intre hol si living din lemn, prin care sa se vada, si sa treaca lumina, si o usa glisanta, cu o parte fixa din lemn cu sticla mata, intre living si bucatarie. Asta pentru a separa putin spatiile. Nu da tocmai bine sa vezi bucataria din living. Asa gandesc eu, pot fi si solutii mai bune. Sunt din Piatra Neamt.


Intrebare de la Mihaela, pe adresa redcatiei: Solutie perete despartitor intre hol si living.

2 răspunsuri la “Solutie perete despartitor intre hol si living”

Buna, Mihaela!

Pentru separarea vizuala a holului de living puteti alege o etajera fara fund care, asa cum intuesti deja, nu va obtura de tot lumina naturala. Mai multe exemple de etajere de acest gen gasesti in urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2015/03/idei-de-amenajare-a-dormitorului-in-living/ Cred ca cel mai indicat ar fi ca etajera cu pricina sa fie realizata la comanda, in baza dimensiunilor exacte ale spatiului.

Cat despre separarea bucatariei de living, nu sunt ocnvinsa ca cele doua spatii arata rau impreuna, ci mai curand ca nu esti tu obisnuita cu ideea de amenajare open space. E chestiune de gust. Eu, de pilda, prefer bucatariile deschise spre living. Daca insa vreti sa separati neaparat cele doua spatii, cred ca un panou fix din sticla securizata alba, mata si o usa glisanta din sticla de aceeasi culoare este cea mai eleganta solutie. Pentru luarea celei mai bune decizii, recomand si citirea urmatoarelor articole, insotite de o serie de imagini din care te poti inspira:

https://www.casadex.ro/2013/01/paravane-despartitoare-cum-poti-separa-spatiul-dintr-o-incapere/

https://www.casadex.ro/2017/08/usile-de-sticla-in-amenajarile-interioare-exemple-in-imagini/

va rog sa imi dati o solutie de perete despartitor intre o baie si bucatariefoarte mica facuta dintrun hol,asi prefera sa imi transmiteti telefonic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *