Categorii
Intrebari de la cititori

Topper (suprasaltea) – Ati cumparat? Sunteti multumiti?

Tot vad reclame la teleshopping cu toppere de saltele si ma intreb cat de bune sunt. Pot sa cumpar unul si sa-l astern direct pe salteaua pe care o am si sa simt diferenta de confort? Cat de mult influenteaza calitatea somnului o suprasaltea din asta?


Sau e doar vrajeala ca atatea altele din ziua de azi? Si inca ceva, v-ati cumpara un topper din asta de la Teleshopping sau poate v-ati si cumparat deja? Sunteti multumiti?

Intrebare de la Goie, pe adresa redactiei: Topper (suprasaltea) – Ati cumparat? Sunteti multumiti?

Un răspuns la “Topper (suprasaltea) – Ati cumparat? Sunteti multumiti?”

Eu cred ca topperul e una dintre cele mai mari inventii ale omenirii. Locuiesc intr-o garsoniera si nu am posibilitatea sa dorm intr-un pat cu saltea ci doar pe o canapea care dupa o vreme a devenit mai putin confortabila. Nu am luat-o de la Teleshopping ci de aici: emag.ro/search/topper%20saltea si de mai bine de un an de cand folosesc suprasalteaua simt o maaaare diferenta de confort, ma trezesc mai odihnita, nu mai am dureri de spate ca inainte etc. Inca ceva, daca tot alegeti, uitati-va dupa un model care are husa detasabila si eventual chiar 2 huse: una de iarna siuna de vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *