Categorii
Intrebari de la cititori

Trebuie sa cumpar urgent o combina frigorifica. Samsung sau Arctic?

Salutare! Din cauza caldurilor din vara asta m-a lasat frigiderul si trebuie sa cumpar urgent unul nou. Acum vrem sa luam o combina frigorifica si pentru ca am vazut reduceri mari intr-un magazin ne bate gandul la un Samsung full no frost, clasa A+.


Maica-mea insista sa luam mai bine un Arctic care are tot 185 cm inaltime si clasa A+, dar care e ieftin de tot acum, la modul 10 milioane. De ce sa mint, ma tenteaza o asemenea economie, dar nu stiu daca n-o sa regret alegerea facuta. Ce ma sfatuiti sa aleg? Vreau sa cumpar combina pana la sfarsitul saptamanii.

Intrebare de la Stefanut, pe adresa redactiei: Trebuie sa cumpar urgent o combina frigorifica. Samsung sau Arctic?

6 răspunsuri la “Trebuie sa cumpar urgent o combina frigorifica. Samsung sau Arctic?”

Nu m-as mai intoarce la frigiderele sau combinele cu decongelare manuala nici in ruptul capului. Parerea mea este ca acest aparat este de baza intr-o casa si tocmai de aceea nu trebuie ales prin prisma pretului, decat daca situatia financiara te obliga la asa ceva. Mama dvs nu cunoaste probabil avantajele si binefacerile tehnologiei NoFrost, de aceea si incearca sa va convinga sa alegeti modelul Arctic de 1000 lei.

Eu nu am Samsung, ci o combina Whirlpool al 6-lea simt care are 2 m inaltime de care pot spune ca sunt la fel de multumita ca in prima zi. O recomand cu drag.

Poti opta pentru HOTPOINT ARISTON Full-No- Frost.Eu am de combina de foarte multi ani nici nu mai stiu din ce an si sunt foarte,foarte multumita.

Indiscutabil, SAMSUNG FULL NO-FROST – cauta oferte convenabile la E-mag (o aduce si acasa!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *