Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa amenajez dressingul pe hol fara usi glisante

Buna ziua! Am ajuns sa amenajez dressingul pe hol. O sa fie un dulap in forma de L pe lungimea holului. La compartimentare m-am hotarat. Nu-mi plac usile glisante si as vrea ceva in genul usilor de dulap.


Oare o sa dea bine? La culori, prefer ceva deschis si lucios pentru a da senzatia de lumina dar problema e sa nu fie prea simplist dintr-o culoare. Chiar n-am idee. Se poate aplica ceva peste usi sa-i mai dea putina culoare? Parchetul de pe hol e gri deschis, usile sunt albe, iar peretii tor albi.

Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Vreau sa amenajez dressingul pe hol fara usi glisante.

3 răspunsuri la “Vreau sa amenajez dressingul pe hol fara usi glisante”

Buna, Alex!

Sigur ca poti alege usi cu deschidere obisnuita daca nu-ti pac cele glisante. E foarte buna ideea de alegere a unui material lucios pentru a spori luminozitatea decorului. Cred ca iti faci griji inutile in privinta simplitatii exagerate. In fond, este vorba despre un hol si nu cred ca aceasta incapere are nevoie de prea multe elemente decorative. Eventual – si cred ca ar fi un element util pe hol – ai putea sa aplici pe usi oglinzi care ar ajuta din nou la marirea vizuala a spatiului si la sporirea luminositatii acestuia. Iar daca si aceasta idee iti displace poti incerca o combinatie dintr-un material lucios si unul cu o textura mata sau cu o impletitura tip imitatie de rattan. Companiile producatoare de mobilier iti pot oferi mai multe propuneri in acest sens.

Multumesc pt raspuns!O sa optez ptr un alb murdar sau un gri mai deschis lucios fara pete de culoare :d. Oglinda o sa o pun vis a vis de dressing pt ca am un perete maricel. Oare pt un aspect mai frumos sa aleg niste manere mai lungi? In jur de 40 cm – 50cm?

Stiu despre ce fel de manere vorbesti si cred ca ar fi o alegere buna, avand in vedere simplitatea designului pe care ai decis sa mergi in cele din urma. Manerele pot fi pozitionate atat vertical, cat si orizontal, asa incat sa formeze niste dungi orizontale pe fiecare dintre usile dressingului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *