Categorii
Intrebari de la cititori

Am avize finalizate, cumpar eu materialele – cost manopera?

Buna ziua. Am si eu o casa de construit de 166 mp. Casa este mansardata. Am toate actele si avizele finalizate, proiectul si lista de materiale. As vrea sa cumpar eu materialele. Imi puteti spune cat ma costa manopera pe mp? Multumesc.


Intrebare de la Emilia, pe adresa redactiei: Am avize finalizate, cumpar eu materialele – cost manopera?

7 răspunsuri la “Am avize finalizate, cumpar eu materialele – cost manopera?”

Buna ziua.
Manopera la rosu, 38 euro/mp suprafata construita desfasurata. Dupa analiza complexitatii proiectului, acest pret va creste sau va scadea.
Cu respect. 0770 131 648.

Un mester priceput cu echipa buna iti va lua 50E/mp. Daca casa este complexa cu multi stalpi, placa, etc.. pretul poate urca pana la 65E/mp in functie de complexitate. Un sfat.. nu lua mesteri care vor sub 45E/mp.. pentru ca vor pleca la prima oferta peste. In timp ce lucram la casa cu echipa a venit cineva si le-a oferit cu 30% mai mult. Noroc ca eu eram acolo si pretul pe care il plateam eu tot acolo ajungea…
Un sfat: nu cumpara materialele acum.. La fier pretul este mare. Cumpara in primavara pana in martie cand pretul este mic. Lemnul sub nici o forma sa nu il iei ca se indoaie la uscare si nu mai faci nimic cu el.

Echipa de profesionisti executa lucrari la rosu sau la cheie preturile variaza incepand cu 35€/m2 plus minus venim in favoarea cientilor si mobila si geamuri termopan…0758638137

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *