Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cabina sauna pentru baie – sugestii, recomandari


Sa traiti! Vreau sa cumpar o cabina de sauna pe care sa o pot monta intr-o baie din casa. Vreau una de 2 sau 3 persoane, dimensiune de maxim 2 x 2 metri. Si n-as vrea sa depaseasca 100 milioane lei. Ceva recomandari si sugestii?


Intrebare de la Macrin, pe adresa redactiei: Cabina sauna pentru baie – sugestii, recomandari.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Sabin in septembrie 13th, 2017

Am vazut acum vreo doua saptamani la o ruda o sauna din asta de interior. E o cabina de lemn, a lui era pentru 5 persoane, dar eu nu am atata loc in baie si nici in camera tehnica unde as putea sa o montez. Eu m-am uitat pe net si am gasit-o pe asta de 4 persoane: emag.ro/sauna-traditionala-ws-153jx-1500-x-1500-x-1900-mm-capacitate-4-persoane-putere-incalzire-3000-w-pin-finlandez-ws153jxtrad/pd/DG6W82BBM/ Imi place forma si imi incape chiar si in baia de la etaj. Si e mai ieftina decat alea de 4 persoane de forma dreptunghiulara. Urmeaza sa o cumpar ca e misto mai ales iarna cand vii inghetat acasa. Am mai folosit o sauna de interior si la o pensiune acum vreo 2 ani, asa ca stiu ce zic.

Sanatate!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii