Categorii
Destinatii, Hoteluri si Pensiuni

Castiga o vila de 2,5 milioane Euro pe o insula din Grecia

1-vedere spre Marea Mediterana vila tragere la sorti Aegina GreciaAlice si Christos Douvras, un cuplu din Grecia a gasit o metoda ingenioasa de a-si vinde spectaculoasa casa de vacanta, proprietate personala, situata pe o insula din Golful Argosaronic. Inspirati de povestea unui cuplu de australieni, cei doi soti au decis sa organizeze o tragere la sorti a carei premiu sa fie vila cu vedere la mare.


Spectaculoasa proprietate este pe insula Aegina, o insula de 18 km lungime care se afla la o distanta de doar cateva zeci de km de Atena – o distanta ce poate fi parcursa rapid cu feribotul sau cu o barca de viteza – si care a fost evaluata recent la nu mai putin de 2,5 milioane de Euro. Actualii proprietari au scos-o la vanzare deoarece afacerile ii obliga sa se mute de tot in nordul Greciei.

Cateva detalii despre proprietate

Vila familiei Douvras a fost construita in anul 2009, are suprafata de 330 mp, 2 livinguri si 2 bucatarii, 3 bai mari plus una de serviciu, 4 dormitoare si cateva balcoane si terase, toate oferind privelisti uimitoare spre Marea Mediterana sau spre munte. Pe langa acestea, in exteriorul resedintei exista o piscina, o bucatarie de vara si mai multe arii de relaxare. Terenul pe care se afla casa masoara 5000 metri patrati pe care sunt plantati multi pomi fructiferi si o podgorie ca in filme.

Distanta pana la cea mai apropiata plaja poate fi parcursa pe jos, in doar 2 minute, spun actualii proprietari, iar o plimbare de 10 minute te va duce in zona de distractie, unde exista o multime de baruri, restaurante, taverne si magazine. Casa se vinde exact asa cum este imortalizata in imaginile de mai jos: cu mobilier, electrocasnice, decoratiuni si accesorii. Pe scurt, proprietatea ofera toate conditiile pentru a fi locuita permanent, pentru a fi folosita in calitate de casa de vacanta sau pentru a fi inchiriata in scop turistic, ceea ce obisnuiau sa faca, uneori, si sotii Douvras, castigand astfel sume cuprinse intre 285 si 430 Euro/zi.

Cum poti castiga fabuloasa casa?

Singura conditie de participare la tragerea la sorti este procurarea unui bilet in valoare de 49.99 Euro din cele 50.000 disponibile. Daca vrei sa ai mai multe sanse de castig, trebuie doar sa cumperi mai multe bilete. Tragerea la sorti va avea loc in luna decembrie a acestui an, iar castigatorul va fi anuntat telefonic. Taxele de intrare in posesie si toate celelalte taxe ulteriore vor fi suportate de catre castigator.

In cazul in care nu se vor vinde toate cele 50 mii de tichete, sotii Douvras au decis ca tragerea la sorti va avea oricum loc, insa castigatorul va primi jumatate din suma acumulata pana la momentul extragerii.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum poti cumpara un bilet de participare la inedita extragere acceseaza pagina pe care Alice si Christos Doula au creat-o special: winyourluxuriousvilla.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *