Categorii
Intrebari de la cititori

Caut chiuveta bucatarie incastrabila, fara picurator vase

Caut o chiuveta de bucatarie incastrabila, fara picurator pentru vase (am bucataria foarte mica si am hotarat sa montez picuratorul in dulapul suspendat pe perete). Imi doresc un model cat mai adanc, am cateva oale inalte pe care le folosesc destul de frecvent si o chiuveta cu adancimea mica nu ma ajuta. Ce recomandari sau sugestii aveti? Mii de multumiri!


Intrebare de la Gratiela, pe adresa redactiei: Caut chiuveta bucatarie incastrabila, fara picurator vase.

4 răspunsuri la “Caut chiuveta bucatarie incastrabila, fara picurator vase”

buna seara
bulgarii de la FAT au ghiuvete din compozit cum iti doresti dumneata,se pot comanda pe net iti alegi culoarea care se potriveste,arata mai bine decit inoxul

Buna seara!

Eu mi-am cumparat aceasta chiuveta fara picurator: emag.ro/chiuveta-de-bucatarie-pyramis-aldora-575x505mm-adancime-210mm-montare-pe-blat-finisaj-bej-champagne-pyr-070033711/pd/D0RMPYBBM/ si mi se pare ca este suficient de adanca. Va sfatuiesc sa cautati totusi sa o imperecheati cu o baterie inalta in genul acesteia: emag.ro/baterie-bucatarie-pyramis-bello-finisaj-bej-cartus-cu-disc-ceramic-pipa-inalta-monocomanda-pyr-090911838/pd/D8748MBBM/ asa o sa va fie si mai usor sa spalati cratitele adanci.

Buna,

Iti recomand chiuvetele de la Ikea. Mi-am amenajat casa de curand si m-a interesat direct, sa imi achizitionez ceva dun, de calitate, pentru bucatarie.
Au niste siteme foarte bune, nu este nevoie sa izolezi marginile chiuvetei cu adeziv.
Arunca un ochi si peste ele, poate gasesti ceva pe placul tau: ikea. com/ro/ro/catalog/categories/departments/kitchen/24263/
Eu am ales ca si material, chiuveta din inox. Compozitul, nu este pe gustul meu.
Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *