Categorii
Intrebari de la cititori

Caut fototapet care ilustreaza o fereastra si un peisaj

Buna seara! Am o problema usor neobisnuita a carei rezolvare sper sa o gasesc cu ajutorul dumneavoastra. In urma reconfigurarii apartamentului am mutat bucataria pe hol, unde nu avem ferestre si m-am gandit ca as putea salva situatia daca as aplica pe peretele gol un fototapet care ilustreaza o fereastra si un peisaj frumos dincolo de ea.


Am vazut aceasta idee intr-un pliant, acum mai multi ani si stiu ca m-a impresionat placut. Stii cumva unde as putea gasi un astfel de fototapet, imi puteti face niste sugestii de magazine spre care m-as putea indrepta? In Dedeman nu am gasit asa ceva.

Intrebare de la Sonia, pe adresa redactiei: Caut fototapet care ilustreaza o fereastra si un peisaj.

2 răspunsuri la “Caut fototapet care ilustreaza o fereastra si un peisaj”

Exista pe net firme care fac la comanda orice model de fototapet doriti. Nu mai stiu exact cum le spune, dar sunt multi, cautati fototapet personalizat si poate aveti noroc.

Daaa! Si eu am cautat de mi-a venit rau un astfel de fototapet, numai ca eu am avut nevoie pentru peretele de la capul patului din dormitor si e mai mult decat m-am asteptat. Modelul pe care l-am cumparat reprezinta o fereastra si are plusul ca este fosforescent ceea ce e foarte util noaptea, iar pentru dvs va fi si mai util neavand o fereastra adevarata in bucatarie. In specificatiile produsului scrie ca e conceput pentru bucatarie, dar eu zic ca arata foarte bine in orice alta camera. Acesta este fototapetul despre care vorbesc: emag.ro/fototapet-startonight-fereastra-spre-o-dimineata-insorita-luminos-in-intuneric-1-20-x-0-80-m-mural104/pd/DZQWF3BBM/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *