Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce acte am nevoie sa daram o casa si sa reconstruiesc alta?


Buna seara, detin o casa batraneasca, mai exact realizata din chirpici si paianta, care odata cu trecerea timpului s-a degradat si se degradeaza in continuare considerabil. Initial m-am gandit la reconsolidarea fiecarei camere in parte, practic intarirea peretilor cu plasa de Buzau, dar am luat niste sfaturi de la 2-3 meseriasi si am ajuns la concluzia ca nu merita efortul si nici cheltuiala.


In schimb am luat hotararea sa o demolez, cu alte cuvinte sa o pun la pamant si sa incep constructia de la 0. Scuzati introducerea lunga, intrebarea mea este, in situatia in care eu o sa daram casa sa ma apuc de alta treaba, asta intra la renovare sau la construcție propriu zisa? Ce acte am nevoie? In cazul in care stiti sa imi spuneti incepand de la cel mai neinsemnat act si daca m-ati putea ajuta si cu niste preturi de notar sau de ce am nevoie ar fi cu atat mai bine. Multumesc anticipat.

Intrebare de la Antonia, pe adresa redactiei: Ce acte am nevoie sa daram o casa si sa reconstruiesc alta?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

marinel in septembrie 14th, 2017

BUNA ZIUA
Trebuie sa luati legatura cu un proiectant care va v-a face un proiect de demolare si unul de constructie.Pt proiectare-executie costuri , case-vile-pensiuni-ap-blocuri-etc , la rosu sau cheie cu materialele noastre sau ale clientului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676. Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

andreea in septembrie 15th, 2017

„care va va face” !!!!!!!!!!

marinel in septembrie 15th, 2017

BUNA SEARA
Chibiti ….sunt peste tot , sau ca sa nu va supar ,, andreeeea se la ,,CARCOTASII ”?
STIMA

Vali in septembrie 15th, 2017

Din cate stiu eu din cunostinte care au procedat asa, iesiti mult mai bine la costuri si timp de obtinere acte daca faceti proiect de renovare sau refacere. Veti avea de dus acte numai la primarie. Discutati intai acolo, poate gasiti intelegere.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii