Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Constructorul nu a respectat prevederile contractului (Ilfov)


Buna seara, am o intrebare legata de constructia unei case in Ciorogarla, Ilfov, cu un dezvoltator local, de la care s-a achizitionat si terenul aferent. As dori sa stiu care este legatura, daca exista, dintre respectarea sau nerespectarea prevederilor antecontractului si ulterior a contractului de vanzare cumparare teren si casa – receptia lucrarii privind constructia casei si autorizatia de constructie. Initial lucrarea era prevazuta a fi la cheie dar pe parcurs s-a stabilit ca lucrarea se va preda la rosu. Mentionez ca lucrarea s-a initiat in urma cu aproximativ 2 ani. Multumesc pentru clarificari.


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Constructorul nu a respectat prevederile contractului (Ilfov).

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Mihai Lazar in septembrie 27th, 2017

Buna seara,
Doamna Alina, pe acest sait gasiti firme de constructii sau echipe de meseriasi, dumneavoastra trebuie sa cautati un jurist sau un avocat, daca doriti sa actionati in judecata dezvoltatorul, daca aveti toate actele, contracte , facturi, chitante, procese-verbale, incercati dureaza 2/3 ani pana veti vedea rezultatul, depinde de cat de bun este cel ce va reprezinta…La noi dreptatea e uneori stramba…depine de bani…bani..
Cu respect.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii