Categorii
Intrebari de la cititori

Cui ma adresez sa fie mutata statia de maxi taxi din fata curtii mele?

Buna ziua, am de rezolvat o problema veche si nu stiu cui sa ma adresez. La intrarea in curte la 1 m distanta de proprietatea mea (dar in dreptul proprietatii vecinului) se afla o statie de transport in comun pe un drum judetean (maxi taxi).


Carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a cere mutarea acestei statii. Primariei locale sau Companiei nationale de drumuri? Amplasarea statiei ingreuneaza accesul pe propietate si e un loc unde gunoiul tot timpul se aduna. Exista un cadru legal unde se specifica conditiile de amplasare ale acestor statii? Multumesc.

Intrebare de la Veli, pe adresa redactiei: Cui ma adresez sa fie mutata statia de maxi taxi din fata curtii mele?

2 răspunsuri la “Cui ma adresez sa fie mutata statia de maxi taxi din fata curtii mele?”

Buna ziua.
Si unde ar trebui sa o mute ?!! In fata altui vecin ? Ganditi-va ca sunteti calator . Nu cred ca asta este solutia ci intradevar sa va usureze accesul si eventual sa monteze camere de supravechere pentru aelimina mizeria .
Cu stima

Intrebarea era daca exista vreun act normativ sau institutie care reglementeza stabilirea si pozitionarea acestor statii, fiindca primaria a montat ghereta statiei in locatia actuala in contextul in care si eu si vecinul am incercat sa mutam statia cat mai departe de proprietatea fiecaruia. Primaria nu parea hotarata unde sa monteze, ceva de genul „hai sa vedem care proprietar face mai putina galagie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *