Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare faianta si rosturi in bucatarie clasica?

Buna ziua. Am mare rugaminte la dumneavoastra. Ce culoare sa aleg de faianta (metro) si ce rosturi sa folosesc, albe sau negre, daca am o bucatarie alba clasica, cu blatul alb, peredeaua alba cu negru, peretii albi, parchetul alb cu striatii gri.


In fata mobilei de bucatarie am un coltar din imitatie de piele de culoare crem cu marginile wenge si langa un frigider gri. Nu stiu ce culoare sa imbrac coltarul si nu stiu ce model de tapet sa aleg in spatele coltarului, daca as vrea sa fac alb, negru si gri.

Intrebare de la Rodica, pe adresa redactiei: Culoare faianta si rosturi in bucatarie clasica?

Un răspuns la “Culoare faianta si rosturi in bucatarie clasica?”

Buna, Rodica!

Poti alege atat faianta alba, cat si neagra sau gri. Pentru constrast iti recomand ultimele doua variante.

N-am inteles exact intrebarea cu coltarul, cum adica in ce culoare sa-l imbraci? Vrei sa-l retapitezi? Daca da si vrei sa pastrezi linia acromatica a decorului, imbraca-l in gri. Peretele din spatele lui poate avea o nuanta diferita de gri, poate fi vopsit in vopsea neagra cu efect de tabla de scris despre care poti afla mai multe de aici: https://www.casadex.ro/2014/08/vopsea-cu-efect-de-tabla-de-scris-finisaj-decorativ-modern-pentru-casa-ta/ sau de aici: https://www.casadex.ro/2015/05/o-tabla-de-scris-in-bucatarie-asta-vrea-andrei-de-ziua-lui/ si o poti cumpara de aici: emag.ro/vopsea-tabla-de-scris-neagra-magpaint-0-5-litri-bb050bken/pd/D3R0J3BBM/ De asemenea, daca doresti sa pastrezi aerul scandinav al decorului, insa vrei sa aduci putina culoare decorului, poti placa peretele din spatele coltarului cu caramida aparenta sau poti folosi in acest sens un tapet decorativ ce imita caramida aparenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *