Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum ar putea sa mut bucataria in sufragerie si invers?


Buna ziua, as dori sa fac o modificare in apartament, cum ar fi: vreau sa mut bucataria in sufragerie si invers. Crede-ti ca este o idee buna? Si cum ar arata amenajarea?


Intrebare de la Nelu, pe adresa redactiei: Cum ar putea sa mut bucataria in sufragerie si invers?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 22nd, 2017

Buna, Nelu!

Inainte de toate, tin sa te atentionez ca acest gen de modificari se fac numai si numai cu permise si avize eliberate de autoritatile in domeniu in baza unui proiect clar. In al doilea rand, e bine sa stii ca este posibil sa nu obtii aviz favorabil pentru mutarea unei camere umede, asa cum este bucataria, deasupra unei incaperi obisnuite, asa cum este sufrageria. Ma refer la mutarea bucatariei tale deasupra sufrageriei vecinilor din apartamentul dedesubt, daca locuiesti la etaj.

Si, in al treilea rand, nu cred ca iti poate raspunde cineva la intrebarea „cum ar arata amenajarea” fara sa vada cel putin o schita a apartamentului :) Oricum ar fi, trebuie sa fii constient ca o astfel de mutare presupune multe operatiuni si eforturi, nu este deloc simplu sa schimbi traseul de scurgere a apei menajere a instalatiei de gaz etc. In articolul de aici: https://www.casadex.ro/2014/10/transformarea-unui-apartament-cu-3-camere-intr-unul-cu-4-camere/ poti vedea cum in spatiul fostei bucatarii a fost amenajata o camera (un dormitor), insa bucataria a fost mutata in balconul alaturat livingului, rezultatul final fiind o bucatarie open space foarte comoda si frumoasa. Nu stiu daca iti va folosi acest exemplu, dar fara o schita nu te putem ajuta :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii