Categorii
Intrebari de la cititori

Dezumidificator pentru o casa de 100 mp – pareri

Buna seara! Ne-am mutat in casa noua de curand si am descoperit abia dupa mutare ca in interior aerul devine uneori foarte umed. Ma ingrijoreaza problema aceasta, mai ales ca urmeaza sezonul ploios, iarna si n-as vrea sa ma trezesc cu peretii mucegaiti.


De aceea cred ca ar trebui sa investesc intr-un dezumidificator, insa chiar nu stiu pe care sa-l aleg. Mentionez, casa are 100 mp parter si mansarda (60 parter si 40 mp la mansarda) si nu-mi dau seama daca un singur aparat ar face fata la toata casa sau e mai bine sa iau cate unul pentru fiecare nivel. Ce-mi recomandati sa fac, va rog? Va multumesc nespus!

Intrebare de la Georgiana, pe adresa redactiei: Dezumidificator pentru o casa de 100 mp – pareri.

2 răspunsuri la “Dezumidificator pentru o casa de 100 mp – pareri”

Buna seara!

Daca aveti copii mici trebuie sa luati neaparat un dezumidificator. Noi locuim langa padure, intr-o zona unde aerul este mai mereu umed si din toamna si pana iarna ne chinuia tare de tot umiditatea ridicata si pentru ca nu am stiut pana acum vreo 2 ani ca exista astfel de aparate ne-am imbolnavit de nervi si tuseam mereu si noi dar si cei mici. Acum doi ani am cumparat acest aparat: emag.ro/dezumidificator-trotec-ttk-40-e-14-litri-zi-garantie-3-ani-100mc-ora-display-si-control-digital-timer-auto-restart-indicator-umiditate-incapere-ttk40e/pd/DMQ6BYBBM/ si problemele au disparut aproape instantaneu. Copiii nu au mai tusit, practic sursa imbolnavirii era chiar in casa noastra. Si daca inainte varuiam obligatoriu casa de 2 ori pe an (de Craciun si de Paste) din cauza mucegaiului care se forma, acum facem asta o singura data pe an, din ratiuni cosmetice si asta vara, cand e mai usor de aerisit. Nu cred ca aparatul va reusi sa dezumidifice foarte eficient si parterul si etajul, dar fie il puteti muta de colo colo, cand jos, cand sus, fie ar trebui sa cumparati doua aparate. Casa noastra este doar parter si are doar 64 mp si aparatul pe care vi-l recomand se descurca fara probleme in suprafata asta. Uneori il mai mutam dintr-o camera in alta, insa de regula il tinem pe hol si toate usile deschise.

Sper ca sfaturile mele va vor fi de folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *