Categorii
Intrebari de la cititori

Masini de spalat vase care nu trebuie incorporate?

Buna! Am auzit ca exista masini de spalat vase care nu trebuie incorporate si pot fi montate oriunde exista o sursa de alimentare cu apa si o scurgere. E adevarat? Si daca da, ce model imi puteti recomanda. Suntem o familie de 4 persoane si gatim moderat, fara excese, dar totusi regulat. Astept cu nerabdare sugestii si recomandari.


Intrebare de la Laura, pe adresa redactiei: Masini de spalat vase care nu trebuie incorporate?

2 răspunsuri la “Masini de spalat vase care nu trebuie incorporate?”

Buna dimineata!

Exista, cum sa nu existe? Eu am o masina de spalat vase standard, adica neincorporabila pe care am cumparat-o la un an dupa ce mi-am renovat bucataria si pe care am montat-o in capatul sirului de dulapuri din bucatarie. A fost ceva mai complicat sa tragem acolo apa si scurgerea dar am chemat un instalator si a rezolvat problema. N-am avut accidente pana acum iar masina spala super, chiar e foarte utila intr-o casa, indiferent cat s-ar gati. Nu mai spal vasele manual in timpul saptamanii cand suntem la munca, venim acasa seara, mancam, hranim copiii si apoi bagam totul in masina si la 2 zile o programez sa spele. O recomand tuturor femeilor, sunt de mare ajutor in zilele noastre. Aceasta e masina mea: emag.ro/masina-de-spalat-vase-bosch-capacitate-12-seturi-4-programe-clasa-a-latime-60-cm-alb-sms40e32eu/pd/E01QNBBBM/

I-am luat impreuna cu sora mea mamei noastre o masina de spalat vase neincorporabila cadou. Vreau sa spun ca nu e nicio diferenta de calitate fata de a mea, care este incorporata. Diferenta este doar la aspect, a mea e integrata in dulapurile din bucatarie si nu se vede, pe cand a mamei mele se vede. Noi i-am luat un Hotpoint de la Ariston, eu sunt fana declarata a acestei marci.

Va urez succes in alegerea pe care o aveti de facut si va asigur ca acest aparat va va usura viata. Mai bine petreceti timpul cu copiii sau cu sotul in loc sa spalati vasele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *