Categorii
Intrebari de la cititori

Pret estimativ casa Craiova, constructie 2018

Buna seara, vreau sa construiesc in primavara 2018 o casa in Craiova, parter + anexa cu beci + mansarda amprenta 75 mp. Doresc pret estimativ la rosu + acoperis. valentin.dd80@gmail.com va pot trimite cateva schite.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Pret estimativ casa Craiova, constructie 2018.

6 răspunsuri la “Pret estimativ casa Craiova, constructie 2018”

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-costuri-renovari , case-vile-pensiuni-blocuri-ap-etc , la rosu sau cheie , cu materialele noastre sau ale clientului contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau la tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie,momentan lucram in Guiu
STIMA

BUNA SEARA , SC. S.O.S. SISTEM CONSTRUCTII & DESIGN SRL , FIRA SILVIU 0786169235 SAU silviu_fira@yahoo.com , PENTRU UN PRET ESTIMATIV ESTE NEVOIE DE SCHITE, PT UN PRET FERM TREBUIE UN PROIECT. MULTUMESC . VA STAU LA DISPOZITIE PT ORICE DETALIU SI CU POSIBILITATEA UNEI DISCUTII LA FATA LOCULUI. CU STIMA.

Vad ca aveti multe raspunsuri.
Puteti va rog sa mi spuneti ce se intimpla daca terminat parterul si pui bara de nivel ai o diferenta pe 2.50 m inaltime gasesti o diferenta de 1.5 sau2 cm .iar constructorul spune e bine asa. Cum trebuie sa procedez.

Buna ziua un pret estimativ este de 40 euro/mp dar mai multe detalii va pot da dupa ce vad un proiect Nr. contact 0761607906

Buna ziua,
SC Camitehno SRL este o firma de constructii din Targu-Jiu, cu experienta in domeniu din 2005. Lucrarile executate sunt de buna calitate, clientii fiind atat in tara, cat si in strainatate. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta pe email camitehno.construct @gmail.com. Pentru o oferta de pret ne puteti trimite devizele si schitele pe adresa de email in vederea analizei si stabilirii unui pret corect.

Salll in mai putin de 3 sap.un pret estimativ pentru o casa la rosu si ce include in pret va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *