Categorii
Intrebari de la cititori

Racitor de vinuri – frigider special – ce recomandati?

Salutare! Cautam un cadou de casa noua pentru un prieten de 40 ani, mare amator de vinuri bune. Ne-am gandit sa-i luat un racitor de vinuri, un fel de frigider special pentru sticlele cu vin, dar nu prea stim ce marca sa luam. Am auzit ca Miele ar fi super, adica cele mai bune. Stie cineva daca e asa sau poate imi puteti recomanda alta marca?


Suntem destul de grabiti, nevasta-sa urmeaza sa comande mobila de bucatarie si ne-a rugat sa alegem un racitor de vinuri incorporabil (e partasa cu noi la surpriza), ca sa-l integreze intr-un dulap si vrea sa-i stie dimensiunile. Asa ca apreciez orice sugestie si sfat. Toate bune!

Intrebare de la Dionisie, pe adresa redactiei: Racitor de vinuri – frigider special – ce recomandati?

4 răspunsuri la “Racitor de vinuri – frigider special – ce recomandati?”

Buna seara!

Nici nu stiam ca exista asa ceva, poate doar in baruri, restaurante sau cafenele… Chiar sunt curioasa cum arata un racitor din asta de vinuri. Pe vremea bunicilor si parintilor nostri vinul se tinea in beci la rece.

Salutare!

Noi avem la firma unul ca asta: emag.ro/vitrina-de-vin-incorporabila-liebherr-premium-47-l-18-sticle-wkees-553/pd/E0N1DBBBM/ E incorporat in mobila din incaperea de protocol. Arata bine, am inteles ca Liebherr e un brand de renume, dar faza cu vitrinele astea pentru vinuri e ca asigura sticlelor o temperatura constanta si umiditate ideala de care au nevoie ca sa-si pastreze calitatile. De aceea e mai bun si mai scump decat un frigider obisnuit. As vrea eu sa primesc asa un cadou de la prieteni 🙂

Am inteles ca si racitoarele Miele sunt foarte bune. Nu am personal, dar are un amic colectionar de vinuri si zice ca face banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *