Categorii
Intrebari de la cititori

Recomandare filtru apa de pus pe robinet

Buna ziua. Va rugam sa ne recomandati un filtru de apa de pus pe robinet sau pe instalatia de apa intr-un apartament. Va multumesc.


Intrebare de la Coralia, pe adresa redactiei: Recomandare filtru apa de pus pe robinet.

3 răspunsuri la “Recomandare filtru apa de pus pe robinet”

Noi pe acesta ni l-am instalat: emag.ro/filtru-cu-osmoza-inversa-filter-1-filter1/pd/DGTXL2BBM/ si suntem foarte multumiti. Apa chiar are alt gust dupa fitrare. Nu stiu cat este de sanatasa sau cat de nesanatoasa era inainte de instalarea filtrului de purificare a apei ca n-am dus-o la teste, dar noi suntim diferenta la gust. inainte cumparam mereu apa plata pentru baut, iar acum bem direct de la chiuveta si noi si copiii.

buna ziua
filtrul cu osmoza inversa scoate tot din apa si ce e bun adica oligoelementele,eu prefer filtul cu carbune activ

Buna Coralia ,

F.F.F. IMPORTANT – APA !!!!

Am citit cateva luni despre acest subiect (in timpul liber ) ca sa l inteleg .
Exista dedurizatoare, filtre , osmoza inversa si ionizatoare .
Am pus aici linkul cu modelul de ionizator pe care l am cumparat pentru mine :
***** purepro.net/product-a.html

Este exceptional dpmdv si are utilizari extraordinare pentru uz propriu si casa .
Am si testat tipurile de apa finale cu reactivi specifici si au iesit exact pe culori ! Inainte de acesta, pe montaj tevi , am pus si un filtru de la :

daraqua.ro/produs/68/Filtru-de-Apa-UPS-3-New-Line-cu-Hollow-Fiber-%5BAWF-UPS-3H-NL%2BHF%5D .
Stii de ce ? Au filtre facute in Germania cu standarde TUV si eu il am deja de peste 3 ani de zile .

UTLITATILE si diversitatea beneficiilor le vei gasi pe acest site complet dpmdv ( toate informatiile complete si adevarate; produseul lor este prea scump !!!) :

***** kangenapa.ro/prevenire-ameliorare-afectiuni-cu-apa-kangen-alcalina.html

M a convins si stiu ca guvernul japonez a validat ca aparate medicale, aceste ionizatoare in spitalele din Japonia .
Vezi acolo doc. Japan Guvern ionizatoare.

Informatii generale :

Apa purificată sau RO (osmoza inversă) – purificarea apei prin osmoză inversă sau nanofiltrare elimină toate sau aproape toate mineralele din aceasta. Acest lucru duce la o apă demineralizată care nu este indicată pentru consum. În 1980 Organizaţia Mondială a Sănătăţii a investigat efectele apei demineralizate asupra sănătăţii şi experimentele au arătat că la oameni apa demineralizată a crescut diureza şi eliminarea electroliţilor, cu scăderea concentraţiei de potasiu seric. Magneziul, calciul şi alte substanţe nutritive din apă pot ajuta împotriva deficienţei nutriţionale. Apa demineralizată poate creşte de asemenea şi riscul datorat metalelor toxice deoarece la absoarbe mai uşor, iar lipsa calciului şi magneziului din apă duce nu mai previne aborbţia plumbului şi a cadmiului. Recomandările pentru magneziu sunt de minim 10mg/l cu un optim de 20-30 mg/l; pentru calciu, minumum este 20 mg/l cu un optim de 40-80 mg/l şi o duritate totală (adăugare de magneziu şi calciu) de 2-4 mmol/l. O duritatea apei de peste 5 mmol/l s-a observat o incidenţă mai mare a calculilor biliari, pietrelor la rinichi, pietre urinare, artroze, artopatii. Apa demineralizată lipseşte organismul de minerale şi ioni, cum ar fi cei de calciu, care joacă un rol cheie în funcţiile biologice, cum ar fi hemostaza sistemului nervos, şi care sunt găsiţi în mod normal în apa potabilă. Din moment ce apa distilată sau purificată este lipsită de minerale pentru o stare de sănătate bună este necesară asigurarea un aport suplimentar de minerale printr-o dietă corespunzătoare.

Aici am citit forumuri si pareri care exprimau ideea ca trecand apa prin sistem de osmoza din momentul in care apa devine neutra atrage dioxidul de carbon din aer si devine o apa acida, nu alcalina. Alcalinizarea de dupa de la osmoza si mineralizarea artificiala din cartus , de dupa , nu schimba foarte mult proprietatile initiale ale apei :

ligiapop. com/2011/05/24/o-introducere-video-la-ionizatorul-de-apa/

Apa ionizată – este apa de la robinet, filtrată foarte bine pentru a îndepărta toate impurităţile şi apoi ionizată prin electroliză cu ajutorul unor electrozi din titan acoperiţi cu platină. Apa ionizată obţinută cu ajutorul ionizatorului poate fi alcalină – cu un pH mai mare de 7 şi ORP -250…-350 mV, sau acidă – cu un pH mai mic decât 7 şi ORP +700…+900 mV. Apa alcalină cu un pH cuprins între 8.5 şi 9 este benefică organismului având un efect antioxidant şi antiîmbătrânire şi este puternic hidratantă datorită dimensiunilor mai mici ale moleculelor de apă care pot fi absorbite mai uşor de organism. Apa acidă cu un pH cuprins între 5.5 şi 2.3 are un efect antibacterial, putând fi folosită la spălat pe mâini, spălatul ustensilelor din bucătarie, spălatul fructelor şi legumelor şi pentru a dezinfecta tăieturi şi răni minore.

CONCLUZII : Acesta este motivul pentru care în era noastră modernă, este esenţial ca dumneavoastră să investiţi într-un aparat de tratare a apei. Pe piaţă există multe aparate bune pentru tratarea apei. Acestea ionizează apa, o alcalinizează şi o divide în grupuri mai mici de molecule. Ce înseamnă acest lucru? Apa alcalină poate să neutralizeze efectiv acizii din sânge şi ţesuturi. Apa este încărcată cu ioni negativi care funcţionează ca un puternic antioxidant care curăţă radicalii liberi, neutralizând substanţele toxice din sânge (toxinele sunt încărcate pozitiv). Această apa oferă organismului hidratarea, mineralizarea, alcalinizarea şi detoxifierea de care are nevoie.
Japonezii au făcut cercetări intense asupra apei şi au descoperit că cu ajutorul ei s-a putut trata cu succes diferite tipuri de cancer, disfuncţii ale imunităţii, mahmureala, îmbătrânirea prematură, detoxifierea ţesuturilor organismului, ducând până la protejarea organismului de contaminarea cu substanţe toxice. Mărturiile utilizatorilor acestui aparat de alcalinizare al apei susţin că – eczemele au dispărut, la fel şi durerile, au avut control asupra candidei, au avut o digestie mai bună, au scăzut în greutate, le-a crescut energia, le-a scăzut numărul migrenelor, la fel şi oboselile cronice, s-au vindecat de artrite, de MS, de depresii şi multe altele.
Ce e sigur e faptul ca aceasta apa ionizata datorita moleculelor restranse si a oxigenului din compozitie se absoarbe integral in 3-4 minute si ajunge pana la celulele creierului in maxim 2 minute ; in maxim 20 minute se si elimina curatand rinichii si toate tesuturile corpului. Apa alcalină poate să neutralizeze efectiv acizii din sânge şi ţesuturi. Apa este încărcată cu ioni negativi care funcţionează ca un puternic antioxidant care curăţă radicalii liberi, neutralizând substanţele toxice din sânge (toxinele sunt încărcate pozitiv)
O apa normala penetreaza foarte greu in corp , nu hidrateaza atat de usor si mai ales nu are aceste beneficii. Se elimina foarte tarziu.
Doresc sa iti spun ca plantele au fost udate de nevasta mea cu apa acida si si au schimbat culoarea si frunzele in mod incredibil !!! Am vazut cateva flori ofilite care aratau dupa cateva zile remarcabil.
BENEFICII DE MEDIU: produse agresive de curățare chimici sunt create cu o selecție de compusi volatili organici, chimici periculoși, care au un efect negativ asupra sanatatii generale de atât tu cât și mediul. Produse eco-friendly fără risc sunt alegerea clara pentru conservarea bunăstarea și sănătatea dumneavoastră și cei dragi. Apa acidă în între 2,5 și 3,5 pH-ul este, de asemenea, cunoscut sub numele de „apa super-„, deoarece are remarcabila putere uciderea germeni si omoara instantaneu de 99,5% din toate virusuri, ciuperci si bacterii pe de contact. Acest super apa a fost utilizată de ani în centre stomatologice, spitale și instituțiile de învățământ în Asia ca o soluție de curățare extrem de sigura si eficienta si sterilizare. Industria ospitalitatii utilizeaza, de asemenea, capacitatea sa de a steriliza rapid și eficient mese, placi de taiere, ustensile și zonele de preparare a alimentelor. Un mod minunat de a spăla ușor și ucide orice bacterie sau germeni care ar putea exista în carne tale, fructe si legume inainte de a manca. Plantele și veges, de asemenea, pot prospera cu apă acidă care stimuleaza cresterea si sterge orice ciuperca. Animalele de companie se vor bucura de puterea apei , într-adevăr este, în esență, cel mai bun demachiant pentru toate , sticlă și oglinzi și flori tăiate, pot dura de aproape două ori mai mult timp cu această apă. Un adevărat minunat multi-scop, toate într-un singur tratament pentru orice lustruire, spălare, dezinfectare și înfrumusețare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *