Categorii
Intrebari de la cititori

Rog recomandari dulap cu aspect rustic, imitatie lemn

Va salut! Va rog sa ma ajutati cu ceva recomandari pentru un dulap cu aspect rustic care sa imite cat mai bine lemnul masiv.


Am renovat casa bunicilor mei si am ajuns la etapa mobilarii. Pentru ca nu ne-am dorit nimic modern in decor, am folosit numai finisaje cu aspect rustic, insa in etapa actuala ne-au cam secat resursele si suntem in impas: nu ne mai permitem sa cumparam mobila din lemn masiv asa cum ne-am dorit si suntem nevoiti sa cautam imitatii de calitate pe care nu stim cat le vom folosi. Norocul nostru e ca avem de cumparat numai anumite piese, nu toata mobila. De exemplu avem deja paturile, pentru ca le-am reconditionat pe cele vechi din lemn, dar nu avem dulapuri in dormitor. Imi puteti propune vreo solutie? Ne-ar interesa un model clasic, cu doua usi sau doua usi si unul sau doua sertare, de culoare alba sau ceva apropiat si sa dea bine intr-un dormitor rustic.

Intrebare de la Dorin, pe adresa redactiei: Rog recomandari dulap cu aspect rustic, imitatie lemn.

2 răspunsuri la “Rog recomandari dulap cu aspect rustic, imitatie lemn”

Buna Dorin, referitor la solocitarea ta, noi am mostenit o casa de la bunici cu mobila cu tot si dispunem de mobila din lemn masiv, inclusiv un dulap cu doua usi si doua sertare, eventual i-ti pot trimite cateva poze de detaliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *